ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής Μανωλάς-Κάμπελ

Στην κορυφαία 11άδα της αγωνιστικής Μανωλάς-Κάμπελ

 
Στην ενδεκάδα με τους κορυφαίους παίκτες στα πρώτα ματς της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, συμπεριέλαβε τους Κώστα Μανωλά και Τζόελ Κάμπελ η ιστοσελίδα "Goal.com". Διαβάστε λεπτομέρειες.
O Oλυμπιακός έκανε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να μιλάει για αυτόν με την σπουδαία νίκη του επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως είναι λογικό σε μία τέτοια λαμπρή βραδιά αρκετοί παίκτες του έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Δύο από τους "ερυθρόλευκους" που ξεχώρισαν με την παρουσία τους στο χορτάρι του "Καραϊσκάκης" ήταν ο Κώστας Μανωλάς και ο Τζόελ Κάμπελ, με την ιστοσελίδα "Goal.com" να τους εντάσσει μάλιστα στη λίστα με την κορυφαία ενδεκάδα όσον αφορά στα πρώτα ματς για τη φάση των "16" του Champions League!

Ο Μανωλάς ήταν υποδειγματικός στο να κρατάει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού", ήταν το σχετικό σχόλιο για τον Έλληνα σέντερ μπακ, ενώ για τον δανεικό από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, Τζόελ Κάμπελ, το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ο Τζόελ Κάμπελ ταλαιπωρούσε συνεχώς τον Πατρίς Εβρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε ένα μεγαλειώδες δεύτερο γκολ για τον Ολυμπιακό για να κερδίσει μία θέση στην ενδεκάδα μας για πρώτη φορά".

Όσον αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που συνθέτουν την κορυφαία ενδεκάδα, αυτοί είναι οι: Κουρτουά (Ατλέτικο), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαστσεράνο (Μπαρτσελόνα), Τέλες (Γαλατάσαραϊ), Κρόος (Μπάγερν),  Λαμ (Μπάγερν), Μπέιλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν).

Το γράφημα με την κορυφαία ενδεκάδα, όπως την επέλεξε το "Goal.com:"

 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου