ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ολυμπιακός και UNICEF μαζί για το παιδί!

Ολυμπιακός και UNICEF μαζί για το παιδί!

25/2/2014

Ολυμπιακός και UNICEF μαζί για το παιδί! 
Στο πλευρό της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της UNICEF είναι πάντα και ο Ερασιτέχνης Θρύλος. Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα τη δράση της UNICEF, συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία με SMS για το παιδί. Την Τρίτη 25/2 και την Τετάρτη 26/2 (έως τις 22:00) όλοι, με ένα SMS στο 54234, μπορούν να συμβάλουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός και η UNICEF πορεύονται μαζί, για να αλλάξουν την τύχη των παιδιών και ο Ερασιτέχνης είναι «δίπλα» σ’ αυτή την προσπάθεια.
Γράφοντας τη λέξη ΠΑΙΔΙ και στέλνοντας ένα SMS στο 54234 προστίθεται ένα ευρώ στον κουμπαρά της UNICEF. Με ένα SMS μπορεί να σωθεί ένα παιδί και να γίνει ο αποστολέας του μηνύματος «Θρύλος» πραγματικά για μια ζωή!
Με αφορμή την κίνηση αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της UNICEF ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ και Επικεφαλής του Τμήματος του Ολυμπιακού Μιχάλης Μουρούτσος δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό να βοηθάς τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Πάντα ένα παιδί θέλει αγάπη. Ο Ολυμπιακός και η UNICEF  πορεύονται μαζί για το καλό των παιδιών και εγώ ως πατέρας και ως αθλητής θα «υπηρετώ» όπως μπορώ αυτή την συνεργασία. Εύχομαι και στο μέλλον να υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες, όπου ο Ολυμπιακός και η UNICEF , συνοδοιπόροι θα χαράξουν ένα δρόμο ανθρωπιάς και αγάπης και θα αποτελέσουν πρότυπο για όλους».
Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Μαραθώνιας Κολύμβησης Σπύρος Γιαννιώτης «χαιρέτισε» από την πλευρά του αυτή την πρωτοβουλία:  «Είναι μια πολύ καλή κίνηση. Όταν βοηθάς τα παιδιά αισθάνεσαι υπέροχα. Όλοι θα το στηρίξουμε όσο μπορούμε. Ένα SMS πρέπει να το στείλουμε για να κάνουμε χαρούμενο ένα παιδί».
Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Υδατοσφαίρισης και αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε με την σειρά της γι’ αυτή την κίνηση: «Για ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δείχνει πως δεν είναι απλά το μεγαλύτερο σωματείο στην Ελλάδα. Ελπίζω όλοι να στείλουμε αυτό το μήνυμα για να κάνουμε τα παιδιά χαρούμενα» 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου