ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Kαι τωρα η σειρα σας λαγουδακια...

Kαι τωρα η σειρα σας λαγουδακια...

Η χαρά της νίκης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν παραμερίζεται τόσο εύκολα, όμως ακολουθεί αιώνιο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και άπαντες πρέπει να μπουν σε ρυθμούς και ψυχολογία μάχης.

O Προεδρος του Ολυμπιακου Βαγγελης Μαρινακης ειπε...

Σε μια αποστροφή της μίνι ομιλίας που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια μετά τον θρίαμβο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναφέρθηκε και στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. "Κάντε το καθήκον σας και εγώ είμαι εδώ...", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ και δεν αφορούσε μονάχα την πρόκριση στις "8" καλύτερες ομάδες του Champions League, αλλά και την αιώνια μάχη της Κυριακής στο "Γ. Καραϊσκάκης", το οποίο θα γνωρίσει εκ νέου μεγάλες πιένες.
Προφανώς και δεν ήταν τυχαία αυτή η αναφορά του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού. Ο ίδιος, πέρα από πρόεδρος της ομάδας, είναι και οπαδός της, επομένως γνωρίζει πολύ καλά το πόσο πολύ θέλουν όλοι μια πειστική εμφάνιση και μια εμφατική νίκη απέναντι στο "τριφύλλι".

Γνωρίζει επίσης πολύ καλά ότι μεσολαβούν λίγες ημέρες μέχρι το ντέρμπι και η... προσγείωση στην ελληνική πραγματικότητα πρέπει να γίνει άμεσα! Τώρα που η ψυχολογία είναι στο ζενίθ, τώρα που η ομάδα έδειξε την ποιότητα της απέναντι σε ένα μεγαθήριο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και που ο κόσμος είναι στα πάνω του, δεν πρέπει με τίποτα να χυθεί η καρδάρα με το γάλα και να έρθει η ξενέρα. Όχι, ούτε κανένα πρωτάθλημα θα χαθεί, αν δεν νικήσουν τον Παναθηναϊκό, ούτε είναι βαθμολογικός ο βασικός λόγος που το τρίποντο πρέπει να έρθει.

Το μεγάλύτερο κίνητρο απ' όλα είναι το πρεστίζ και ό,τι συνοδεύει μια αιώνια μάχη με τον Παναθηναϊκό. Ήταν, είναι και θα παραμείνουν πολύ ιδιαίτερα αυτά τα ματς, με άλλη ψυχολογία, που δεν μετράει απαραίτητα η φόρμα και η βαθμολογική διαφορά, αλλά στοιχεία όπως η θέληση, ο τσαμπουκάς, το πάθος και το κίνητρο για το θετικό αποτέλεσμα. Και αν για το "τριφύλλι" τα οφέλη ενός θετικού αποτελέσματος θα είναι πολλαπλά σε σχέση με τις απώλειες σε περίπτωση ήττας, για τον Ολυμπιακό ισχύει το αντίθετο και γι' αυτό δεν πρέπει να δοθεί κανένα πάτημα σε αυτό το παιχνίδι.

Το θέλει πολύ ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, το θέλει το ίδιο και ο κόσμος της ομάδας, ο οποίος τα δυο τελευταία χρόνια είδε το σκορ να λήγει 1-1, ασχέτως αν υπήρχε διαφορά με τον Παναθηναϊκό. Ειδικά, δε, τώρα που άπαντες είναι στους επτά ουρανούς μετά τη νίκη απέναντι στη Γιουνάιτεντ, τώρα είναι που πρέπει να βάλουν το κεφάλι κάτω, να δουλέψουν σκληρά και να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους. Αυτό το ματς δεν είναι σαν όλα τα άλλα και έχει ιδιαιτερότητες.

Επομένως, από σήμερα (27/2) οφείλουν όλοι να βάλουν στην άκρη την ευρωπαϊκή επιτυχία και να κοιτάζουν ΜΟΝΟ τον Παναθηναϊκό και το πως θα είναι πανέτοιμοι για να πάρουν τη νίκη και να τη συνδυάσουν με καλή εμφάνιση. Το γήπεδο θα είναι τίγκα, ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του και περιμένει ανάλογη εικόνα από την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι τη ρεβάνς στις 19 Μαρτίου στο "Ολντ Τράφορντ" μεσολαβούν αρκετές μέρες. Τώρα υπάρχει το ντέρμπι με τους "πράσινους" και εν συνεχεία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου μπορεί να "κλειδώσει" το 41ο πρωτάθλημα! Μια χαρά κίνητρο είναι αυτό από μόνο του...

Ο Σιδηρόπουλος την Κυριακή στο ΝΑΟ

Ο Σιδηρόπουλος την Κυριακή στο ΝΑΟ
Ένα ακόμα μεγάλο πάρτι του Θρύλου επί του ΠΟΑ θα γίνει την Κυριακή το βράδυ στο ΝΑΟ. Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει μια ακόμα φάπα στον καλό πελάτη. Το γλέντι θα είναι μεγάλο και στο τέλος θα καεί ο πράσινος καρνάβαλος.
Απο εκεί και πέρα έγινε γνωστός ο διαιτητής του αγώνα. Πρόκειται για τον Τάσο Σιδηρόπουλο του συνδέσμου Δωδεκανήσου. Βοηθοί του θα είναι οι Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Γρεβένης (Χαλκιδικής), με τέταρτο τον Μιχάλη Κουκουλάκη (Ηρακλείου) και παρατηρητή τον Χρήστο Δαγκλή (Μακεδονίας).

Υπομονη λοιπον συγγαυροι...2 και σημερα!!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου