ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η Λισαβόνα δεν ειναι Θεσσαλονικη βλεπεις...

 Η Λισαβόνα δεν ειναι Θεσσαλονικη βλεπεις...

01/03/2014

 Στην Πορτογαλια και συγκεκριμενα στην Λισαβόνα οι νομοι λειτουργουν και εφαρμοζονται και δεν ειναι οπως στην Θεσσαλονικη οπου η ασυλια και ανοχη στους παραχαιδεμενους μαου-μαου του Βορρα που λειτουργουν ειτε κατ εντολην ειτε απο μονοι τους και μετα οταν βρεθει κανενας φιλοτιμος αστυνομικος και τους συλαβει πεφτουν τα τηλεφωνα βροχη απο την πολιτικη ηγεσια της Θεσσαλονικης εφοσον πρωτα εχει προηγηθει τηλεφωνημα απο την ηγεσια του ΠΑΟΚκαι για να ειμαστε σωστοι, δεν μιλαμε για αυτην και μονο την ηγεσια αλλα ολες της τελευταιας 20ετιας.

 Εχει γινει πλεον καραγκιοζ μπερντε η κατασταση της ανοχης στους οπαδους του ΠΑΟΚ οταν αυτοι κανουν επεισοδια να φτανουν μεχρι τα διακστηρια και μετα....παπαλα.Ολοι σπιτακι τους και δεν τρεχει τιποτε.Εκει δεν εφαρμοζεται ο σκληρος αθλητικος νομος που φωναζαν ολοι...νομος υπαρχει αλλα δεν εφαρμοζεται.Δυστυχως!!!

Στην Πορτογαλια ομως δεν ειναι ετσι...για κακη τους τυχη...Ιδου η ειδηση...

Δικάζονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις φίλοι του "Δικεφάλου" που συνελήφθησαν την Πέμπτη (27/2) έξω από το στάδιο Ντα Λουζ θα δικαστούν σήμερα (28/2) στη Λισαβόνα
Σε τέσσερις συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ προχώρησε λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς η πορτογαλική Αστυνομία.
Όπως αναφέρουν οι πορτογαλικές αρχές, οι οπαδοί του "Δικεφάλου" επιτέθηκαν σε Αστυνομικούς και μάλιστα τραυμάτισαν μια γυναίκα Αστυνομικό.
Για το λόγο αυτό οι τέσσερις οπαδοί θα περάσουν σήμερα (28/2) από δίκη. Από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα δικαστήρια βρίσκονται οι Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Τωρα τι εγινε ακομα δεν μαθαμε βεβαια...δεν φροντισαν να ενημερωσουν τα...αντικειμενικα Media τους...αναγνωστες τους...οσον αφορα τα ...Βορρεια media? ουτε λογος να γινεται....


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου