ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το λογότυπο του Final-4

Το λογότυπο του Final-4

01/03/2014


Το Μιλάνο κινείται ήδη σε ρυθμούς Final-4 αφού οι διοργανωτές του μεγάλου αθλητικού event αποκάλυψαν το λογότυπο και την επίσημη μπάλα του τουρνουά!

Η αντίστροφη μέτρηση για το Final-4 της Euroleague ξεκίνησε ήδη αφού οι διοργανωτές αποκάλυψαν το λογότυπο και την επίσημη μπάλα του τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, το τριήμερο 16-18 Μαϊου.

Το λογότυπο της μεγάλης μπασκετικής διοργάνωσης είναι συνδυασμός μιας μπάλας μπάσκετ με το αρχικό της λέξης ''Milan'', σε μαύρο φόντο.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ανέφερε χαρακτηριστικά: ''Το Μιλάνο αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η πρωτεύουσα του design, ως η πόλη της ομάδας. Σίγουρα, όμως, σημαίνει πολλά περισσότερα. Είναι επίσης η πρωτεύουσα του μπάσκετ, με μεγάλη παράδοση στο άθλημα και πραγματικά παθιασμένους οπαδούς! Ο συνδυασμός τους ενέπνευσε τους Designers United ώστε να δημιουργήσουν ένα ισχυρό brand για το σημαντικότερο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης, το Turkish Airlines Euroleague Final Four, 2014''.


Η επίσημη μπάλα του Final-4 στο Μιλάνο

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε ότι η Fan Zone του Final-4 θα βρίσκεται στην επιβλητική  Piazza Duomo. Εκεί  θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις όπως διαγωνισμός καρφωμάτων και τριπόντων μεταξύ των θεατών, τουρνουά 3-on-3, σόου από τις τσιρλίντερ και δραστηριότητες με τους συνεργάτες του κοινωνικού προγράμματος της Euroleague, One Team.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου