ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

"Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα..."

"Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα..."

26/2/2014

 
Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ, το δεύτερο, με το οποίο ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενδεχομένως να «σφράγισε» την πρόκρισή του στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για φέτος!
Ο λόγος για τον Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμβάλλοντας στο μέγιστο βαθμό, ώστε ο ΘΡΥΛΟΣ να φτάσει σε μια από τις σημαντικότερες νίκες της ευρωπαϊκής ιστορίας του.
Ο ίδιος ο διεθνής Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός τόνισε μετά το ματς ότι τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί, αφιέρωσε το γκολ που σημείωσε στον πατέρα του που ήταν στο γήπεδο, ενώ δεν θέλησε να κάνει το παραμικρό σχόλιο αναφορικά με το θέμα της παραμονής του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Αναλυτικά όσα είπε ο Κάμπελ μετά το ματς με τους «μπέμπηδες»:
«Κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Παίξαμε επιθετικά, κρατήσαμε το μηδέν στην εστία μας, δώσαμε τα πάντα και πήραμε αυτό που μας άξιζε... Ο πατέρας μου ήταν στην κερκίδα και ήταν διπλή η χαρά μου. Όταν πέτυχα το γκολ έτρεξα προς το μέρος του και του φώναξα ότι τον αγαπώ. Θα ήθελα να ήταν εδώ και η μητέρα μου... Είναι ένα πολύ σημαντικό σκορ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα έχουμε δύσκολο έργο στον επαναληπτικό. Πιστεύω πως αν πετύχουμε ένα γκολ θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας... Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να μιλήσω για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό και για το ενδεχόμενο να ζήσω κι άλλες τέτοιες στιγμές στο μέλλον με την φανέλα του, θέλω να απολαύσω αυτό που πετύχαμε σήμερα...» 


Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου