ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

«Άγκυρα» από Μίτσελ

«Άγκυρα» από Μίτσελ

27/02/2014
 
 Έτοιμος να «δέσει» τον Μίτσελ στο λιμάνι είναι ο Ολυμπιακός. Δείπνο Μαρινάκη με τον Ισπανό τεχνικό και τον μάνατζέρ του. Φήμες για νέο διετές συμβόλαιο.

«Άγκυρα» από Μίτσελ
Ο Μίτσελ έχει κερδίσει άπαντες με την προσωπικότητα και τη δουλειά του στον Ολυμπιακό. Θεωρείται και δικαίως πως έχει τεράστιο μερίδιο στη φετινή εξαιρετική πορεία της ομάδας, ειδικά στο Champions League. Και ασφαλώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θέλει καν να σκέφτεται πως μπορεί να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Ισπανός τεχνικός ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν από τις δύο πλευρές για την επέκτασή του για ένα χρόνο. Όμως η διοίκηση της ΠΑΕ δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο για να αποφασίσει και ήδη έχει κάνει τις κινήσεις για να «δέσει» τον Μίτσελ στο λιμάνι.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείπνησε με τον Μίτσελ και τον μάνατζέρ του μετά το θρίαμβο επί της Μαν. Γιουνάιτεντ σε εξαιρετικό κλίμα. Λέγεται πως επί τάπητος τέθηκε και το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Κάποιες πηγές αναφέρουν πως εκκρεμούν μόνο οι ανακοινώσεις, ενώ άλλες ακόμη πιο αισιόδοξες μιλούν για συμφωνία όχι απλώς για την επόμενη σεζόν αλλά μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο 50χρονος τεχνικός είναι απόλυτα ευτυχής στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, όπου απολαμβάνει την αναγνώριση και το σεβασμό από τους φίλους της ομάδας αλλά πλέον και από αντιπάλους. Ασφαλώς και θα ήθελε κάποια στιγμή στην καριέρα του να κάνει ένα άλμα αναλαμβάνοντας την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προκύπτει στον ορίζονται και για την ώρα ο ίδιος νιώθει απόλυτα «καλυμμένος» στους Πειραιώτες και φυσικά δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου