ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Με Μουν στην Ευρώπη

Με Μουν στην Ευρώπη

Ο Μουν είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Euroleague, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε την Παρασκευή (28/2, 20:00). Εκτός προπόνησης ο Περπέρογλου, κανονικά ο Μάντζαρης.
Ύστερα από το ρεπό της Δευτέρας (24/2), με τα μέλη της ομάδας να παίρνουν πολύτιμες ανάσες ενόψει της συνέχειας, οι ερυθρόλευκοι την Τρίτη (25/2)  επέστρεψαν στο ΣΕΦ ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς της Παρασκευής (28/2, 20:00, ΔΤ) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, για την 8η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague.
Ο πρώτος γύρος της διοργάνωσης ολοκληρώθηκε και πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στο TOP-16 ο Τζαμάριο Μουν. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα βρίσκεται στην ερυθρόλευκη αποστολή για την αναμέτρηση και στην Κωνσταντινούπολη θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο στην Euroleague.

Ο 34χρονος (13/6/1980) NBAer έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία στα παιχνίδια της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα, όντας ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση τόσο στο "3", όσο και στο "4". Ατού του τα αθλητικά του προσόντα, αλλά και το ρεπερτόριο του στην επίθεση (αξιόπιστο τρίποντο, καλό σουτ από μέση απόσταση, διεισδύει, διαθέτει παιχνίδι πάνω από την στεφάνη), ενώ στον τομέα που (κάπως) υστερεί είναι η άμυνα.

Το θετικό, πάντως, είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πλέον, θα διαθέτει τέσσερις παίκτες στο πόστο του πάουερ-φόργουορντ (Πρίντεζης, Πέτγουεϊ, Μουν, Αγραβάνης), με τον Μουν (αν και εφόσον χρειαστεί) να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην θέση "3".

Ο Στράτος Περπέρογλου δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έμεινε εκτός προπόνησης. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί την Τετάρτη (26/2) και αν τα καταφέρει θα ακολουθήσει την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη. Υπενθυμίζεται πως έμεινε εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο. Κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 24χρονος γκαρντ χτύπησε στο γόνατο στο ματς κόντρα στους Κρητικούς, αλλά δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό και είναι δεδομένη η παρουσία του στην αναμέτρησης απέναντι στους Τούρκους.

Οι Πειραιώτες ανέλυσαν σε βίντεο το πρώτο μεταξύ τους ματς στο ΣΕΦ, στο οποίο οι Πειραιώτες κέρδισαν τους Τούρκους με σκορ 95-82 πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση, αλλά τόνισαν πως το ματς στην Κωνσταντινούπολη θα είναι διαφορετικό. "Θα πρέπει να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα διότι διαθέτουν αρκετούς παίκτες με ταλέντο στην επίθεση. Το "κλειδί" είναι να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα του αγώνα και να κυκλοφορήσουμε σωστά την μπάλα", σχολίασαν μεταξύ άλλων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου