ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

«Ζέσταμα» πριν το κυρίως πιάτο

«Ζέσταμα» πριν το κυρίως πιάτο

25/02/2014
 

Το Ζενίτ-Ντόρτμουντ (19:00) ανοίγει το… πρόγραμμα στο μενού του Champions League την Τρίτη, πριν από το μεγάλο ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Μαν. Γιουνάιτεντ.

«Ζέσταμα» πριν το κυρίως πιάτο
Ένα από τα λιγότερο εμπορικά ζευγάρια των «16» του Champions League αναμετράται το απόγευμα της Τρίτης στην Πετρούπολη. Η Ζενίτ φιλοξενεί τη Ντόρτμουντ στο παγωμένο «Πετρόφσκι» και είναι το κατάλληλο ματς για να… ζεσταθεί κανείς πριν τη σέντρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Για τη Ζενίτ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η απραξία, καθώς από τις 11 Δεκεμβρίου που ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League δεν έχει δώσει επίσημο ματς παρά μόνο φιλικά, λόγω της χειμερινής διακοπής στο ρωσικό πρωτάθλημα (όπου συγκατοικεί στην πρώτη θέση με τη Λοκομοτίβ Μόσχας), που ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και υπολογίζει και τον επιθετικό Ροντόν που αποκτήθηκε από τη Ρούμπιν Καζάν.

Η Ντόρτμουντ προέρχεται από βαριά ήττα με 3-0 από το Αμβούργο και πλέον απέχει 20 βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπάγερν. Πάντως ο Γιούργκεν Κλοπ έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, καθώς νοκ άουτ είναι οι τραυματίες Σούμποτιτς, Γκουντογκάν, Μπέντερ και Μπλαστσικόφσκι, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν με την ελπίδα να κριθούν έτοιμοι να αγωνιστούν οι Χούμελς (ως παρτενέρ του Παπασταθόπουλου) και Λεβαντόφσκι.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Ζενίτ ως γηπεδούχος απέναντι σε γερμανικές ομάδες έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ η Μπορούσια έχει δύο νίκες σε ισάριθμες επισκέψεις στη Ρωσία.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκωτσέζος Γουίλιαμ Κόλουμ. Η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα υπολογίζεται στους 5 βαθμούς Κελσίου, αν και ο μέσος όρος της εποχής είναι λίγο κάτω από το μηδέν. Η ρεβάνς θα γίνει στις 19 Μαρτίου στη Βεστφαλία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου