ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Φάληρο

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Φάληρο

25/2/2014

Όλα τα φώτα στραμμένα στο Φάληρο 
Το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφθασε και όλα τα φώτα  της δημοσιότητας  σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι εστιασμένα πάνω του. Οι Άγγλοι παίζουν όλη τους τη χρονιά σε αυτά τα δύο παιχνίδια αφού για συμμετάσχουν  στο Τσάμπιονς Λίγκ,  την επόμενη χρονιά, θα πρέπει να το κατακτήσουν.
Οι Άγγλοι στη μετά Φέργκιουσον εποχή έχουν γονατίσει και θέλει να κάνουν την αντεπίθεσή τους. Και η μόνη τους  ευκαιρία είναι να σηκώσουν κεφάλι  μέσω της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Απέναντι σε αυτή την ομάδα ο Ολυμπιακός δεν έχει να χάσει τίποτα. Θα μπει για να πάει την μπάλα του , να κάνει τη ζωή δύσκολη των Άγγλων και να διεκδικήσει στα ίσα την πρόκριση. Όπως είπε και ο Γιάννης Μανιάτης, τη σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε την Γιουνάιτεντ.     
Είναι από τα παιχνίδια εκείνα που σε ανεβάζουν επίπεδο και ως ομάδα αλλά και ατομικά.  Τίποτα δεν έχει κριθεί από την κλήρωση. Ο Ολυμπιακός   έχει τη φιλοσοφία του νικητή, οι παίκτες έχουν αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και αυτό θα βγάλουν μέσα στο γήπεδο.  Αυτά τα παιχνίδια αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές, καθιερώνουν προπονητές και ανεβάζουν ένα σκαλί την ομάδα.
Στο πλευρό τους οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τους φιλάθλους που έχουν κάνει sold out. Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο Φάληρο. Και αυτό φτιάχνει την ομάδα ψυχολογικά. Το άγχος θα το έχουν οι Άγγλοι και όχι οι Πειραιώτες. Και αυτό το πλεονέκτημα πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο Μίτσελ και οι παίκτες του.  
Και ας μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τους πράσινους, την ερχόμενη Κυριακή. Το ποδόσφαιρο έχει να προσφέρει τρομερές συγκινήσεις στους φιλάθλους των ερυθρολεύκων, ενώ σε 10 ημέρες υπάρχει και ο αγώνας στην Τούμπα.
Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, πανέτοιμος, να απαντήσει στις… προκλήσεις του ανταγωνισμού και να βγει νικητής. Όλα για όλα σήμερα στο Φάληρο και είμαι σίγουρος ότι οι Πειραιώτες θα παίξουν και καλό ποδόσφαιρο.

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου