ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

"Σκληρή ομάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

"Σκληρή ομάδα ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

25/2/2014

 
Την πολύ γερή έδρα και τη δυναμική του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τρέμουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ντέιβιντ Μόγιες, αναφέρθηκε με αρκετά κολακευτικά σχόλια στις επιδόσεις, που έχει να επιδείξει ο νταμπλούχος Ελλάδας στις εντός έδρας αναμετρήσεις του στο Champions League, αλλά και στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα πολύ δεμένο και ανταγωνιστικό σύνολο.
«Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλά, σκληρά και δυνατά για να κερδίσουμε. Θα είναι δύσκολα. Ο αντίπαλός μας είναι καλός στην έδρα του, έχει επιδόσεις που δεν μπορεί να αγνοήσει κανείς και δεν θα είναι κάτι εύκολο για εμάς» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ, ο οποίος στην συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την πίεση που υπάρχει στην ομάδα του, υποστήριξε:
«Προσωπικά βλέπω όλους αυτούς τους αγώνες ως μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να κερδίσουμε την διοργάνωση. Πρέπει να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Εάν μπορέσουμε να κερδίσουμε τον τίτλο θα είναι ακόμα καλύτερα. Θα είναι σίγουρα δύο δύσκολες αναμετρήσεις για εμάς».
Ερωτηθείς για το πόσο σημαντικές μονάδες είναι για την Μάντσεστερ Γιουνάτεντ οι Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Γουέιν Ρούνεϊ, ο Μόγιες απάντησε:
«Σίγουρα μπορούμε πολύ πιο καλά όταν είναι μαζί μας και οι δύο. Είναι δύο παίκτες-κλειδιά. Είχαμε τον τραυματισμό του Φαν Πέρσι που έλλειψε αρκετά. Είναι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν πολύ καλά μαζί και να σκοράρουν»».
Σχετικά με το άγχος που έχει η Γιουνάιτεντ από τη στιγμή ότι ουσιαστικά μόνο στο Champions League μπορεί να ποντάρει σε κάτι θετικό την φετινή σεζόν, ο τενχικός των «Κόκκινων Διαβόλων» επεσήμανε:
«Είναι μία ερώτηση που ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω. Θέλουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα".
Αναφορικά με τις ελλείψεις ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε: «Ο Έβανς και ο Τζόουνς δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην αποστολή της ομάδας και έτοιμοι να παίξουν».
Για το γεγονός πως οι Φαν Πέρσι και Ρούνεϊ δεν έχουν αγωνιστεί αρκετές φορές μαζί, ο Μόγιες υποστήριξε:
«Ο Φαν Πέρσι είναι καταπληκτικός παίκτης. Έχει μεγάλη κλάση. Είναι παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Ελπίζουμε να παραμείνουμε υγιείς και να μπορέσουν να παίξουν καλά μαζί για να βάλουν και γκολ. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε προβλήματα τραυματισμών και να παίρνουμε βοήθεια από όλους τους παίκτες μας».. 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου