ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Θέλει «κόκκινη» κορυφή

Θέλει «κόκκινη» κορυφή

01/03/2014
 
Να επιστρέψει μετά από καιρό στην κορυφή της Volleyleague θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή στην 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Θέλει «κόκκινη» κορυφή
Τη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας -ή θα τον επαναφέρει σ’ αυτή σε ενδεχόμενη «γκέλα» του πρωτοπόρου Εθνικού- θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Παναχαϊκή το Σάββατο (1/3 – 17.00) στο ματς της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague που θα γίνει στου Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με τον Φοίνικα Σύρου και την Κηφισιά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ προέρχονται από δύο νίκες στη Θεσσαλονίκη επί ΠΑΟΚ και Άρη. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς βέβαια γνώρισε την πρώτου του ήττα απ’ την Κηφισιά με 3-1.

Ο Δημήτρης Καζάζης θα στερηθεί για ακόμα ένα ματς τις υπηρεσίες του Μενέλαου Κοκκινάκη, ενώ τόνισε για το ματς: «Η ομάδα έχει μοναδικό στόχο το τρίποντο. Πρέπει να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε μόνο τρίποντα έως το τέλος για να ανέβουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στον βαθμολογικό πίνακα. Σε δυο μήνες όλα θα κριθούν και εμείς θα είμαστε έτοιμοι».

Οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει των «ερυθρόλευκων» στον πρώτο γύρο με 3-2 και θέλει να το επαναλάβει, ώστε να ξεφύγει απ’ τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Γιώργος Λυκούδης δήλωσε για το ματς: «Περιμένουμε δύσκολο και σκληρό παιχνίδι. Ξέρουμε τη δυναμική του Ολυμπιακού, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι 100% από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο. Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου