ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

"Εύχομαι να παίξουμε με τη Ρεάλ στους 8"

"Εύχομαι να παίξουμε με τη Ρεάλ στους 8"

25/2/2014

 
το ισπανικό ΑΒC μίλησε ο Μίτσελ – οι συμπατριώτες του τον χαρακτηρίζουν Έλληνα Άδωνι - με τον τεχνικό του ΘΡΥΛΟΥ να τονίζει:
«Είναι αλήθεια, νιώθω εξαιρετικά εδώ ως προπονητής. Έχουμε όλα τα θετικά στοιχεία και είμαστε αήττητοι στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Είμαστε είκοσι βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ, που είναι επίσης ένας αριθμός ρεκόρ. Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Και ξέρετε, το λέω αυτό  ρεαλιστικά, ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε και πάλι σε ένα μεγάλο ματς.
Όνειρό μου είναι να αντιμετωπίσουμε φέτος στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι ευχή μου να παίξουμε με την Ρεάλ στα προημιτελικά".
Όσο για τους ηγέτες του Θρύλου, μετά την ανάλυση των αντίστοιχων ηγετών για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μίτσελ ήταν σαφέστατος: "Είναι ιδανικό για να κάνει μια ισχυρή ομάδα. Εδώ έχουμε τον Ρομπέρτο, έναν πυλώνα στη θέση του τερματοφύλακα. Αλλά και τον Μανιάτη, τον Αβραάμ, τον Τσόρι και τον Βαλντέζ.
Δεν θα έχουμε στο ματς τον Σαβιόλα, ο οποίος υπέστη ένα διάστρεμμα στην Κρήτη και θα χάσουμε έτσι ένα παράδειγμα ταπεινοφροσύνης και της εργασίας στον αγώνα". 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου