ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Οι πέντε φόβοι των Άγγλων!

Οι πέντε φόβοι των Άγγλων!

24/2/2014

Οι πέντε φόβοι των Άγγλων 
Λιγότερες από 48 ώρες απέμειναν για την μεγάλη μάχη του ΘΡΥΛΟΥ με την Μάντσεστερ και τα αφιερώματα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ από τα αγγλικά ΜΜΕ πέφτουν βροχή.
Όπως αυτό της ιστοσελίδας, manchestereveningnews.co.uk η οποία κάνει εκτενή αναφορά στους πέντε ποδοσφαιριστές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που απαιτούν την προσοχή της Μάντσεστερ στο πρώτο μεταξύ τους ματς, στο Φάληρο.
Μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:
«Με τον Κώστα Μήτρογλου να έχει πάρει μεταγραφή για τη Φούλαμ και εκτός δράσης τον Σαβιόλα, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προσέξει αυτούς τους πέντε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ρομπέρτο
Ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις εννιά γκολ στο πρωτάθλημα και αυτό τα λέει όλα. Πραγματοποιεί εξαιρετικές επεμβάσεις, μα καλύτερες ίσως αυτές που έκανε στο ματς με τη Μπενφίκα.
Κώστας Μανωλάς
Παρά τη νεαρή του ηλικία, έχει πολλές ευρωπαϊκές εμπειρίες, ενώ έχει φορέσει και πέντε φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας. Είναι τόσο σημαντικός όσο και ο Ρομπέρτο.
Τζόελ Κάμπελ
Ο Τζόελ Κάμπελ αγωνίζεται ως δανεικός στον Ολυμπιακό από την Άρσεναλ και ενδεχομένως θα θέλει ν’ αποδείξει κάτι στους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου.
Μάρκο Σέποβιτς
Ο Μόγιες δεν έχει πολλές πληροφορίες στα χέρια του για τον Σέρβο και αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Αντικατέστησε τον τραυματία, Σαβιόλα, στην Κρήτη και πέτυχε χατ τρικ.
Πάουλο Μασάντο
Είναι ένα σημαντικό γρανάζι στο κέντρο της μηχανής του Ολυμπιακού. Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ θα πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να σταματήσουν τον Πορτογάλο». 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου