ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Σερμαντίνι και με… κόκκινη βούλα

Σερμαντίνι και με… κόκκινη βούλα

27/02/2014
 
 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ως το τέλος της σεζόν η συμφωνία. Δεν ταξιδεύει για το ματς με Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Πρόβλημα με Σπανούλη.

Σερμαντίνι και με… κόκκινη βούλα
Η Σαραγόσα… πρόλαβε τον Ολυμπιακό ανακοινώνοντας πρώτη τη συμφωνία για τη μετακίνηση του Γκιόργκι Σερμαντίνι. Λίγα λεπτά μετά ήρθε και η επισημοποίηση του deal από τους πρωταθλητές Ευρώπης με την υποσημείωση πως ο Γεωργιανός σέντερ υπέγραψε ως το τέλος της σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει λίγο νωρίτερα με την ισπανική ομάδα στις 100.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του, ενώ ο 24χρονος άσος θα εισπράξει περίπου 180.000 ευρώ μέχρι τη λήξη της περιόδου. Η μεταγραφή αυτή ίσως ωθήσει στην έξοδο τον Μίρζα Μπέγκιτς.

Πάντως ο «Σέρμα» δεν θα ακολουθήσει την Πέμπτη την αποστολή της ομάδας για τον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Κανονικά θα ταξιδέψει στην Πόλη ο Στράτος Περπέρογλου που είχε κάποιες ενοχλήσεις, όπως και ο Βασίλης Σπανούλης που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, αλλά και ο Τζαμάριο Μουν που ετοιμάζεται για ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα. Στην Αθήνα θα μείνει ο Μίρζα Μπέγκιτς.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου