ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Πουλίδο

Συμβόλαιο μέχρι το 2016 ο Πουλίδο

Ξεκαθαρίστηκε το θέμα με το συμβόλαιο του Πουλίδο. Ο ατζέντης του Μεξικανού στράικερ επιβεβαίωσε πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Τίγκρες έως το 2016!
Συμβόλαιο με την Τίγκρες έως το 2016 έχει ο Άλαν Πουλίδο! Δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει πως ο ατζέντης του 23χρονου στράικερ επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του έχει ακόμη δύο χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Με τους Λατινοαμερικανούς δεν βγάζεις άκρη εύκολα. Ο ποδοσφαιριστής, μέχρι πρότινος, ισχυριζόταν πως μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, ο πρόεδρος της Τίγκρες τόνιζε πως ο Άλαν Πουλίδο έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον σύλλογο, και τώρα έρχεται ο μάνατζερ του παίκτη ο οποίος παραδέχτηκε δημόσια πως ο πελάτης του όχι μόνο δεν μένει ελεύθερος, αλλά και πως έχει δύο χρόνια (!) επιπλέον συμβόλαιο με την ομάδα του.


Το δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Άλαν Πουλίδο, αλλά επισημαίνει πως ο παίκτης θα μείνει στις "γάτες" για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

Τα δεδομένα, πλέον, αλλάζουν για τον Ολυμπιακό, καθώς αν οι Πειραιώτες επιθυμούν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να έρθουν πρώτα σε συμφωνία με την Τίγκρες, η οποία, μάλιστα, κοστολογεί με αρκετά χρήματα την παραχώρηση του παίκτη, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης φτάνει τα 7.500.000 δολάρια.

 Ο Άλαν Πουλίδο παρουσιαζόταν θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στους ερυθρόλευκους, είχε εκφράσει την επιθυμία του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει πλέον, καθώς για να γίνει το "deal" θα πρέπει να δώσει την έγκριση της η Τίγκρες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου