ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

«Κόλαφος» το Φύλλο Αγώνα, για ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

«Κόλαφος» το Φύλλο Αγώνα, για ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

05/05/2014
 
 Ο ρέφερι Ανδρέας Παππάς, έχει καταγράψει όλα τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο "Απόστολος Νικολαϊδης" και το φύλλο αγώνος είναι άκρως επιβαρυντικό και για τις δύο ομάδες

«Κόλαφος» το Φύλλο Αγώνα, για ΠΑΟ-ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ο Αθηναίος διαιτητής, έχει γράψει πως με την είσοδο τους στο γήπεδο, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, εκτόξευσαν φωτοβολίδες προς την πλευρά των φίλων του Παναθηναϊκού και πως οι τελευταίοι ανταπέδωσαν. Ακόμα αναφέρει πως έγινε εισβολή από 30 οπαδούς των "πρασίνων" στον αγωνιστικό χώρο και από άλλες θύρες με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα για 24 λεπτά.

Επιπλέον κάνει αναφορά στο μπουκάλι που χτύπησε τον Γιάννη Σκόνδρα, αλλά δεν τον τραυμάτισε, ενώ κάνει εκτενή καταγραφή για το επεισόδιο με τον Ινσαουράλδε και την γροθιά στον Κουτρουμπή μετά την λήξη του αγώνα και όπως έμπαιναν οι ποδοσοαφαιριστές στην φυσούνα, περιστατικό για το οποίο ενημερώθηκε από τον βοηθό του.

Κίνδυνος για βαριά τιμωρία

Η δεύτερη ισοπαλία στα play offs, χθες με 1-1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και τα επεισόδια που ίσως επιφέρουν βαριά τιμωρία, απειλούν να… εκτροχιάσουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στα play offs.

Κίνδυνος στο δρόμο για τα αστέρια

Η εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου δεν εξελίχθηκε τόσο καλά για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τόσο η ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ίσως ούτε κι αυτή που ακολούθησε χθες με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αν και στις δύο περιπτώσεις οι «πράσινοι» προηγήθηκαν και τελικά περιορίστηκαν στο βαθμό… Αυτό που θέτει σε μεγαλύτερο κίνδυνο την προσπάθεια του Παναθηναϊκού να εξασφαλίσει την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League είναι η απειλή βαριάς τιμωρίας για τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν χθες και τα οποία έρχονται να προστεθούν στην ήδη βεβαρημένη θέση του μετά τα γεγονότα στον τελικό Κυπέλλου.

Στο φύλλο αγώνα γίνεται λόγος για ρίψη αντικειμένων, είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όλα δείχνουν πως τα επεισόδια θα θεωρηθούν εκτεταμένα. Όλα αυτά οδηγούν σε ποινή αρκετών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ακόμη και για αφαίρεση βαθμών (πιθανότατα από το επόμενο πρωτάθλημα, αν και θα κληθεί να αποφασίσει η Σούπερ Λίγκα), όπως επίσης και βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, ενώ εφόσον έχει προηγηθεί τιμωρία για τα επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου τα πρόστιμα διπλασιάζονται λόγω υποτροπής, ενώ το γήπεδο κλείνει για τέσσερις αγωνιστικές και η αφαίρεση βαθμών φτάνει στους πέντε βαθμούς.

Κρίσιμα τα ματς με Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός πλέον στρέφει την προσοχή του στα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα, αρχικά την Τετάρτη στην Τρίπολη και εν συνεχεία την Κυριακή στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες έχουν μπει δυναμικά στα play offs μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τη νίκη επί του Ατρομήτου εξανεμίζοντας το μειονέκτημα που είχαν έναντι των υπολοίπων ομάδων.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Αμπέντ, αλλά μένει να φανεί αν θα είναι έτοιμοι ο Νάνο (έμεινε χθες εκτός λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο) και ο Πέτριτς (αντικαταστάθηκε λόγω ενός σφιξίματος στο δικέφαλο). Οι «πράσινοι» εκτιμούν πως με τρεις σερί νίκες, τις δύο επί του Αστέρα και με Ατρόμητο εντός έδρας, θα έχουν το πάνω χέρι για την πρώτη θέση στα play offs, αν και είναι ορατός ο κίνδυνος να δώσουν τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια τους για τα play offs στο «σπίτι» τους χωρίς κόσμο. 

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου