ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους

Γκολ και θέαμα από τους Βετεράνους

Σε μία αναμέτρηση με πολλά γκολ και θέαμα, οι Βετεράνοι του Θρύλου επικράτησαν με 5-2 της ομάδας του Ομίλου ΔΕΗ.
Άλλο ένα όμορφο ποδοσφαιρικό απόγευμα προσέφεραν οι Βετεράνοι της ομάδας μας. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μας αντιμετώπισαν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ και προσέφεραν πλούσιο θέαμα, παίρνοντας τη νίκη με 5-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα «στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα και τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία», όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Αντώνης Γλύκας, τιμήθηκαν 19 «θρυλικές» μορφές του συλλόγου μας οι οποίες εργάστηκαν στο παρελθόν στη ΔΕΗ: Ανδρέας Μουράτης, Μπάμπης Κοτρίδης, Θανάσης Κίνλεϊ, Βασίλης Ξανθόπουλος, Κώστας Παπάζογλου, Στάθης Τσανακτσής, Στέλιος Μπέσης, Γιώργος Δαρίβας, Ηλίας Ρωσίδης, Θανάσης Μπέμπης, Ηλίας Υφαντής, Κώστας Πολυχρονίου, Σάββας Παπάζογλου, Σωτήρης Γκαβέζος, Κώστας Βαλλιάνος, Αντώνης Δερμάτης, Χρήστος Ζαντέρογλου, Θανάσης Αγγελής και Μπάμπης Σταυρόπουλος.


Το παρών έδωσαν εκ μέρους του συλλόγου μας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Σάββας Θεοδωρίδης, ο γενικός διευθυντής, Τάκης Αγραφιώτης, υπεύθυνος Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Μιχάλης Κουντούρης, ενώ παρόντα ήταν και υψηλόβαθμα στελέχη της ΔΕΗ, καθώς και ο Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γιώργος Δαρίβας, καλωσόρισε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο ομάδων σε μία αναμέτρηση που όπως είπε «αναδεικνύει τους στενούς δεσμούς φιλίας που συνδέουν εδώ και δεκαετίες τον Ολυμπιακό με τη ΔΕΗ».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος κ. Σάββας Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για την προσέλευσή του, ενώ ο Διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ, κ. Κίμων Στεριώτης, ευχαρίστησε θερμά τους Βετεράνους για αυτή την «εκδήλωση μνήμης και απόδοσης τιμών».

Πριν από τη σέντρα ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος από την 40μελή χορωδία της ΔΕΗ, ενώ υπήρξαν κι επιπλέον βραβεύσεις, των Βετεράνων προς την ομάδα της ΔΕΗ, τον Διευθυντή Τύπου και ΜΜΕ της εταιρείας, κ. Στεριώτη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ, κ. Αρθούρο Ζερβό, καθώς και της ΔΕΗ προς τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Δαρίβα, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Γ.Γ. του Συνδέσμου Βετεράνων, κ. Γλύκα.

Μετά το ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τιμώμενων προσώπων που δεν βρίσκονται πλέον ανάμεσά μας, ξεκίνησε η σπουδαία αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια την ομάδα των Βετεράνων μας με 5-2.

Ο Γκόγκιτς πέτυχε δύο γκολ (το δεύτερο με πέναλτι), όσα και ο Καλύκας, ενώ την 5άδα συμπλήρωσε το τέρμα που πέτυχε ο Πάντος. Για την ομάδα της ΔΕΗ σκόραραν οι Αρβανιτάκης και Κοτζαΐτσης.

Οι Βετεράνοι μας ξεκίνησαν με τους Κελεσίδη, Γ. Σιδέρη, Βαΐτση, Αγγελή, Καλτσά, Πάντο, Μπονόβα, Καλύκα, Προτάσοφ, Καλογερόπουλο και Γκόγκιτς, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Γλύκας, Κωττάκης, Σταυρόπουλος, Κτενάς, Βέλιος, Γαϊτανάρος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κουμαριάς, Σάνης, Ρούσσος, Καλαμάρας, Αρζένης, Συρίγος, Γ. Γκαβέζος, Κοψαχείλης, Αρζινός, Γεωργουδάκης και Μουκέας.

Παρόντες ήταν οι Δαρίβας, Υφαντής, Ρωσίδης, Θεοδωρίδης, Ζαντέρογλου, Πολυχρονίου, Γκαϊτατζής, Γιούτσος, Σ. Γκαβέζος, Τσατσαρίδης, Σταμάτης, Σορώτος, Καραβίτης, Βαλλιάνος, Γιαβάσης, Καλύβας και Κυριμόπουλος.

Προπονητής ήταν ο Αντώνης Τζανετουλάκος, φροντιστής ο Νίκος Τουλγέρογλου και γιατρός ο Νίκος Φαρμάκης.

Για την ομάδα της ΔΕΗ αγωνίστηκαν οι Πασπαλιάρης, Αρβανιτάκης, Παναγιωτίδης, Σ. Ρεσίτης, Καρίνος, Γ. Αναστασόπουλος, Α. Αναστασόπουλος, Μιχάλης, Ελευθερίου, Δημόπουλος, Καμινάρης, Παπαδόπουλος, Κουλίδης, Σπυρίδης, Φασούλας, Κοτζαΐτσης, Κουσαλίδης, Παπούλιας, Κοτοπούλης, Καραχρήστος, Παπαδημητρίου, Διαμαντόπουλος, Μπογιόπουλος, Τσοπελογιάννης, Πάβλοβιτς, Ανιτσάκης, Μωυσιάδης, Πιπερίδης, Περπερίδης, Ντούμας, Δημητρίου, Παπαδήμος και Χαριτίδης.

Προπονητής ήταν ο Παναγιώτης Ρεσίτης.

Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, με τις δύο ομάδες να απολαμβάνουν μαζί το γεύμα τους στο εστιατόριο V’ ammos του γηπέδου μας.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου