ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Έριξε μπουνιά στον Κουτρουμπή ο Ινσαουράλδε-Κύκλοι ΠΑΟΚ: Προκλήθηκε ο Ινσαουράλδε (video)

Έριξε μπουνιά στον Κουτρουμπή ο Ινσαουράλδε-Κύκλοι ΠΑΟΚ: Προκλήθηκε ο Ινσαουράλδε (video)


05/05/2014

Επεισόδιο στη φυσούνα του γηπέδου της Λεωφόρου με τον Ινσαουράλδε να ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο σε ανύποπτη στιγμή στον Κουτρουμπή.

Έριξε μπουνιά στον Κουτρουμπή ο Ινσαουράλδε (video)

Επεισόδιο στη φυσούνα του γηπέδου της Λεωφόρου με τον Ινσαουράλδε να ρίχνει μπουνιά στο πρόσωπο στον Κουτρουμπή σε ανύποπτη στιγμή.

Δεν υπήρξε συνέχεια καθώς παρενέβησαν όσοι βρέθηκαν εκεί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου του Βορρά» γρονθοκοπεί αντίπαλό του στο μικρό χρονικό διάστημα που φορά τα χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Είχε προηγηθεί η μπουνιά που είχε ρίξει στον Εντινγκά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

Κύκλοι ΠΑΟΚ: Προκλήθηκε ο Ινσαουράλδε

Χωρίς να βγαίνει από επίσημα χείλη, η άποψη που διατυπώνει η ΠΑΕ, είναι πως ο Αργεντινός προκλήθηκε έντονα από τον Κουτρουμπή, κατά την έξοδο τους από τον αγωνιστικό χώρο

Κύκλοι ΠΑΟΚ: Προκλήθηκε ο Ινσαουράλδε

Σύμφωνα με την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Αργεντινός έγινε έξαλλος, με την συμπεριφορά του κεντρικού αμυντικού των "πρασίνων". Όπως ισχυρίζονται στον "Δικέφαλο", ο Έλληνας αμυντικός του "τριφυλλιού", έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στον Ινσαουράλδε, κατά την αποχώρηση των δύο ομάδων, ενώ τον κορόιδευε για τον τελικό του Κυπέλλου. Αυτές οι ενέργειες του Κουτρουμπή, έκαναν έξαλλο τον Αργεντινό για ν' αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Όπως αναφέραμε πάντως και στο κείμενο σχετικά με το φύλλο αγώνα, ο Παππάς, έχει καταγράψει το επεισόδιο, μετά την αφήγηση του βοηθού του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου