ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Πέφτει σε αντιφάσεις ο ΠΑΟΚ»

«Πέφτει σε αντιφάσεις ο ΠΑΟΚ»

 06/05/2014
Την απάντηση της ΕΠΟ έφερε η «σκληρή» ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομοσπονδία υποστηρίζει πως οι Θεσσαλονικείς πέφτουν σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα λεγόμενά τους.

«Πέφτει σε αντιφάσεις ο ΠΑΟΚ»

Δεν άφησε ασχολίαστη την τελευταία ανακοίνωση του ΠΑΟΚ η ΕΠΟ. Η ελληνική ομοσπονδία αφού χαρακτηρίζει προβλέψιμο το «σκληρό» ύφος των όσων αναφέρονται απ' τους Θεσσαλονικείς, στη συνέχεια τους «κατηγορεί» πως πέφτουν σε αντιφάσεις, προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα λεγόμενά τους.

Κάνει εκ νέου σαφές πως δεν επεμβαίνει ποτέ στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης (απατώντας στο αν έχει συμμετοχή στην αφαίρεση βαθμών του συλλόγου).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:



«Η ανακοίνωση που εξέδωσε εντός της ημέρας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προστέθηκε σε μία σειρά ανακοινώσεών της με ανάλογο περιεχόμενο, με αποτέλεσμα η τελευταία να καθίσταται προβλέψιμη.

Μοναδικός στόχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι να πλήξει με κάθε τρόπο τη διοίκηση της ΕΠΟ και, στην προκειμένη περίπτωση, επιχειρεί να τη συνδέσει με την απόφαση που έλαβε η Επιτροπή Εφέσεων. Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέφτει σε αντιφάσεις στη σημερινή της ανακοίνωση. Ας καταλήξει: έχει η ΕΠΟ «τη θεσμική βούληση να τιμωρήσει παραδειγματικά τον ΠΑΟΚ» ή διαλύθηκε «το όποιο ψήγμα λογικής (αν) έχει απομείνει στο ανεξάρτητο ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα»; Δηλαδή, είναι ανεξάρτητο το ποδοσφαιρικό δικαιοδοτικό σύστημα ή χειραγωγείται, όπως ισχυρίζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας;

Αν καταλήξει στη δεύτερη εκδοχή, είναι χρήσιμο να πληροφορηθεί (εκ νέου) η κοινή γνώμη ότι οι πειθαρχικές επιτροπές έχουν ανεξάρτητο χαρακτήρα και πως η διοίκηση της ΕΠΟ δεν επενέβαινε, δεν επεμβαίνει και δεν πρόκειται να επέμβει στη διαδικασία απονομής δικαιοσύνης.

Εχει αποδειχτεί ότι η καθ’ έξιν επιτιθέμενη στη διοίκηση της ΕΠΟ ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προφανώς και δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να προσβάλλει δημόσια την Ομοσπονδία. Αποδίδοντάς της, όμως, μέχρι και την κατηγορία ότι κατευθύνει αποφάσεις, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να προσβάλλει εν ενεργεία αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου (Πρόεδρος Επιτροπής Εφέσεων), Επίτιμο Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Επίτιμη Εφέτη και Αντιεισαγγελέα Εφετών (Μέλη Επιτροπής Εφέσεων)».



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου