ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μια ανάσα από Ντιόπ

Μια ανάσα από Ντιόπ

 09/05/2014
 
Πολύ προχωρημένες οι επαφές Ολυμπιακού και Λεβάντε για τον Πάπε Ντιόπ. Βιάζονται για τις υπογραφές με Πουλίδο οι «ερυθρόλευκοι». Τι γίνεται με Φορτούνη, Ινς και δανεικούς.

Μια ανάσα από Ντιόπ

Πλησιάζει στην ολοκλήρωση μίας σημαντικής μεταγραφής ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε πολύ προχωρημένες επαφές με τη Λεβάντε για την απόκτηση του Παπέ Ντιόπ, σε σημείο που κάποιες πηγές να μιλούν ακόμη και για συμφωνία αν κι αυτό δεν επιβεβαιώνεται.

Οι διαφορές στις διαπραγματεύσεις τόσο με την ισπανική ομάδα, όσο και με τον 28χρονο Σενεγαλέζο μέσο είναι πολύ μικρές και όλα δείχνουν πως η ολοκλήρωση του deal δεν απέχει. Πάντως εξελίξεις δεν αναμένονται πριν πέσει η αυλαία στην Primera Division την επόμενη εβδομάδα και μέχρι τότε υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να προκύψει κάποιος μνηστήρας.

Βιάζονται για Πουλίδο

Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Άλαν Πουλίδο για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο και αναμένει το αντίγραφο του συμβολαίου του από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού, που θα επιβεβαιώνει πως μένει ελεύθερος και θα διαψεύδει τους ισχυρισμούς της Τίγκρες περί ρήτρας 7,5 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του. Πάντως μέχρι να κλείσει η μεταγραφή είναι λογικό να υπάρχει ανησυχία , γιατί ο Πουλίδο επελέγη στην αποστολή του Μεξικού για το Μουντιάλ και μπορεί να εμφανιστούν ανταγωνιστές.

Περιμένει ο Φορτούνης, στο περίμενε οι δανεικοί

Ο Κώστας Φορτούνης περιμένει στο ακουστικό του τον Ολυμπιακό και η ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι αποκλειστικά στο χέρι των Πειραιωτών, αφού μένει η οριστική τους απόφαση για να τα βρουν και με την Καϊζερσλάουτερν.

Σε ό,τι αφορά στο μέτωπο των δανεικών, για τον Κάμπελ η Άρσεναλ ενημέρωσε πως θα αποφασίσει μετά το Μουντιάλ, κάτι που καθιστά δύσκολο να μείνει. Για τον Εντινγκά έχει γίνει πρόταση αγοράς του στη Μονακό έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ και δεν αναμένεται να αυξηθεί η προσφορά, ενώ σύντομα θα κλείσει η συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Μαρκάνο από τη Ρούμπιν Καζάν.

Στο μεταξύ, για τον Τομ Ινς που απασχολεί τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον και από την Ίντερ. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ μένει ελεύθερος από την Μπλάκπουλ και αρέσει στους «ερυθρόλευκους».

*Άγνοια δηλώνουν στον Ολυμπιακό για τα περί ενδιαφέροντος του Ανέλε Ενγκονγκά, τον 27χρονο Νοτιοαφρικανό δεξιό μπακ της Γκενκ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου