ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Ο Πουλίδο και οι…άλλοι

Ο Πουλίδο και οι…άλλοι

05/05/2014
 Τα τυπικά φαίνεται πως έχουν απομείνει στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Άλαν Πούλιδο. Ποια τα δεδομένα για τους υπόλοιπους παίκτες που φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες.

Ο Πουλίδο και οι… άλλοι

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Άλαν Πουλίδο.

Ο Μεξικανός χαφ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter πως αρχίζει να μαθαίνει ελληνικά και αυτό δείχνει πως η μεταγραφή τους στους Πειραιώτες βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο στον 23χρονο παίκτη, ο οποίος θα βάζει ετησίως 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Επίσης, ο μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα, ήταν στην Αθήνα και φέρεται να μίλησε ήδη με τη διοίκηση του συλλόγου και απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα, προτού οι «ερυθρόλευκοι» ανακοινώσουν την πρώτη τους μεταγραφή για την επόμενη σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πουλίδο κατάφερε να πετύχει 29 γκολ σε 49 αγώνες, ενώ μέσα στο 2014 μετράει 18 τέρματα σε 26 ματς. Επίσης, εκτός από τους Πειραιώτες - που είναι κοντά στην απόκτησή του - ενδιαφέρον είχαν εκδηλώσει σύλλογοι από την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν διάφορα ονόματα που έχουν έρθει στην (μεταγραφική) επικαιρότητα του Ολυμπιακού. Ο Παπακούλι Ντιόπ είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες το περσινό καλοκαίρι, όμως και φέτος η περίπτωσή του εξετάζεται προσεκτικά από τους ιθύνοντες την ΠΑΕ. Αν η Λεβάντε δεν προβάλει μεγαλύτερες απαιτήσεις από 1,5 με 2 εκατ. ευρώ, τότε ο Σενεγαλέζος μέσος θα αγωνίζεται από του χρόνου στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Για τον Γκρατσιάνο Πελέ οι απαιτήσεις της Φέγενορντ και του Ιταλού στάικερ φτάνουν τα 5 εκατ. ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, αντίστοιχα, χρήματα που κρίνονται υπερβολικά από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θεωρούν ότι με τα ίδια χρήματα μπορούν να πάρουν κάποιο πιο μικρό σε ηλικία (ο Πελέ είναι 29 ετών), καλύτερο και με μεγαλύτερα περισσότερα εξέλιξης.

Όσον αφορά τώρα τον Τόμας Ινς, παρότι ο πατέρας του, Πολ Ινς, είχε βρεθεί στην Αθήνα και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Κριστιάν Καρεμπέ, από τη διοίκηση διαψεύεται πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον 22χρονο εξτρέμ που μένει ελεύθερος από την Μπλάκπουλ.

Η περίπτωση του Πέδρο Λεόν, παρότι αρέσει αρκετά στον Μίτσελ, παραμένει δύσκολη για διάφορους λόγους, αφού η Χετάφε όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Primera Division και ο ίδιος δεν φαίνεται πως θέλει να αφήσει την Ισπανία για να έρθει στην Ελλάδα.

Οι Πορτογάλοι επιμένουν ότι ο Αντρέ Κάστρο ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, αλλά η Κασίμπασα παρουσιάζεται ικανοποιημένη από την προσφορά του και ο Πορτογάλος χαφ δεν αποτελεί τον… σούπερ στόχο για τη θέση που ψάχνονται οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Νάτσο Σκόκο παραμένουν ελάχιστες, καθώς η Σάντερλαντ διέθεσε αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσει από την Ιντερνασιονάλ και – παρότι ο Αργεντινός δεν έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις του – οι Βρετανοί δείχνουν πως θέλουν να τον δουν και του χρόνου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου