ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Θολό» το τοπίο για Πουλίδο

«Θολό» το τοπίο για Πουλίδο

05/05/2014
 
 «Ο Πουλίδο δεν πωλείται», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Τίγκρες, την ώρα που υπάρχει η πληροφορία ότι ο παίκτης θα πάει στον Ολυμπιακό, καθώς θεωρείται ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

«Θολό» το τοπίο για Πουλίδο

Εμπόδια φέρονται να προκύπτουν στην επικείμενη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό.

Στον 23χρονο επιθετικό προσφέρεται τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ένα εκατομμύριο ευρώ, παίρνοντας ως δεδομένο ότι μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όμως, ήρθαν οι δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της μεξικανικής Τίγκρες, όπου αγωνίζεται αυτή τη στιγμή ο παίκτης, για να «ταράξουν» τα νερά.

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκάρζα επισήμανε σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν πωλείται και πως θα πρέπει να καταβληθεί η ρήτρα από τη ομάδα που θα θελήσει να τον κάνει δικό της.

«Μας κάνει υπερήφανους το ενδιαφέρον για τον Πουλίδο. Δεν έχουμε δεχθεί όμως καμία προσφορά για αυτόν. Δεν πωλείται. Όποιος θέλει να τον αποκτήσει, θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του. Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ του κοιτούν και άλλες περιπτώσεις. Θέλουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά από τη μεταγραφή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πουλίδο είχε γράψει πρόσφατα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ότι κάνει… μαθήματα ελληνικών και υπήρχε πληροφορία ότι ο μάνατζέρ του, Μαουρίσιο Γκαρσία ντε λα Βέγκα, ήταν στην Αθήνα και φέρεται να μίλησε ήδη με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και πως απομένουν κάποια διαδικαστικά θέματα για ολοκληρωθεί η μεταγραφή.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου