ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος

10/05/2014

Με 22 κολυμβητές στο Ακρόπολις ο Θρύλος (pics)

Με το σύνολο της αγωνιστικής του ομάδα θα συμμετάσχει  ο Ολυμπιακός στο διεθνές μίτινγκ Κολύμβησης «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ GRAND PRIX 2014» που διεξάγεται στο Κολυμβητήριο του Αλίμου από τις 9 έως τις 11 Μαϊου. Οι αθλητές του Ολυμπιακού πάντα πρωταγωνιστούν σ’ αυτό το ιστορικό μίτινγκ και το ίδιο θα γίνει και σ’ αυτή τη χρονιά.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Νίκος Γέμελος μιλώντας για το «Ακρόπολις» τόνισε: «Είναι ένα πάρα πολύ καλό τεστ για τους αθλητές μας μετά από την προετοιμασία στο υψόμετρο. Σίγουρα δεν είναι έτοιμοι για μεγάλες επιδόσεις αλλά θα βοηθήσει πολύ αυτό το μίτινγκ για την δύσκολη συνέχεια. Οι αθλητές του Ολυμπιακού διαχρονικά σαρώνουν τα μετάλλια στο «Ακρόπολις» και το ίδιο θα γίνει και φέτος. Είναι ένα ιστορικό μίτινγκ για την ελληνικό κολύμβηση και έχω κολυμπήσει και εγώ στο παρελθόν».

Οι συμμετοχές του Ολυμπιακού:  Άνδρες: Φωκαίδης Αντώνης , Μελαδίνης Οδυσσέας , Χρήστου Αποστόλης , Καρατράντος Ηλίας , Καστόρης Σταμάτης ,Χατζής Αντώνης , Συρίγος Γιώργος , Κατραντζής Χρήστος , Καρπουζλής Γιάννης , Γιαννόπουλος Νίκος , Μαρκόζης Κων/νος , Δημητριάδης Στέφανος  Γυναίκες: Λυμπερτά Μαριάννα , Λιώση Μαρία , Αραούζου Καλλιόπη , Διακουμάκου Τριανταφυλλιά , Κυριλή Αναστασία , Μάτσα Μάρθα , Θωίδη Ελισάβετ , Καραντάκου Σταυρούλα , Μπαγιώτη Αφροδίτη , Καραμαλίκη Διονυσία.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου