ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

08/05/2014

Και τυπικά στο Π. Φάληρο το Φάιναλ Φορ του πόλο

Οι πληροφορίες που ήθελαν ν’ αλλάζει έδρα το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου του πόλο Ανδρών, επιβεβαιώθηκαν. «Εντοπίστηκαν σημαντικά  προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
"Στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου και όχι στο αντίστοιχο της Λάρισας, θα διεξαχθεί το 15ο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Με βάση το σημερινό έγγραφο (7 Μαϊου 2014) από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, εντοπίστηκαν σημαντικά  προβλήματα που εγκυμονούν σοβαρούς κινδύνους για την κοινωνικοοικονομική ζωή της πόλης της Λάρισας.
Έτσι, η ΚΟΕ, αποφάσισε η διοργάνωση του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί τις ίδιες ημέρες και ώρες στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.


Η ομοσπονδία θα διαθέσει από 50 προσκλήσεις σε κάθε ομάδα (σύνολο 200), ως επίσης 50 για τις δικές της εσωτερικές ανάγκες και επιπλέον 50 για το Δημοτικό Κολυμβητήριο και τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου,  που μας διαθέτει το Κολυμβητήριο και τον ευχαριστούμε πολύ.
Η ΚΟΕ ενημέρωσε σήμερα το απόγευμα την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), με σχετικό έγγραφο της που κοινοποιήθηκε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΔΕΑΒ, ζητώντας να προβούν στις νόμιμες ενέργειες και σύμφωνα με την κείμενη Νομοθεσία.
Σημειώνεται ότι την Παρασκευή (9 Μαϊου) θα διεξαχθούν οι δύο Ημιτελικοί (17.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, 19.00 ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ) και το Σάββατο (10 Μαϊου) ο Τελικός μεταξύ των δύο νικητών (18.30).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σ’ ότι αφορά τις Διαπιστεύσεις των ΜΜΕ, παρακαλούνται οι συνάδελφοι να ενημερώσουν σχετικά το Γραφείο Τύπου άμεσα. Υπενθυμίζουμε  ότι θα υπάρξει αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας ως προς τους συναδέλφους, ενώ θα προηγηθούν οι διαπιστευμένοι στην ΚΟΕ. Δύο (2) διαπιστεύσεις για κάθε Αθλητική εφημερίδα και Αθλητική Ιστοσελίδα, μία (1) για τα υπόλοιπα Μέσα.
Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτηση των συναδέλφων που θα έχουν αντικείμενο εργασίας στην διοργάνωση".

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου