ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Τα επεισόδια στη Λεωφόρο μέσα από την κερκίδα (video)

Τα επεισόδια στη Λεωφόρο μέσα από την κερκίδα (video)

Ένα νέο αποκαλυπτικό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, τραβηγμένο από τις κερκίδες της Λεωφόρου, δείχνει την 6λεπτη μάχη οπαδών του Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ με ανταλλαγή φωτοβολίδων και καθισμάτων!

Βίντεο από τα επεισόδια στη Λεωφόρο βγαίνουν συνεχώς στη δημοσιότητα. Νωρίτερα είδατε την βόμβα μολότοφ(!) που έσκασε στις κερκίδες μετά τη λήξη του αγώνα.
Σε αυτό το βίντεο φαίνεται η μάχη των οπαδών Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Φωτοβολίδες και καθίσματα... πήγαιναν και ερχόντουσαν για τουλάχιστον 6 λεπτά μέχρι να επέμβει η Αστυνομία.



Ta epeisodia stin Leoforo metaxi opadon... 


 KΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ...ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ...

Ελεύθεροι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ

Λεωφόρος επεισόδια
Ορίστηκε δικάσιμος για τις 14 Μαϊου. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο "Δικέφαλος" να προμηθευτεί εισιτήρια για Τρίπολη.
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που συνελήφθησαν στην Λεωφόρο, αφού πρώτα ορίστηκε δικάσιμος για τις 14 Μαϊου. Στο μεταξύ ο Ιβάν Σαββίδης μπορεί να είναι προβληματισμένος για όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο, ο ΠΑΟΚ, όμως, δεν θα αλλάξει την τακτική του στα πλέι οφ.
Ζήτησε εισιτήρια για το Περιστέρι, αίτημα που, πάντως, απέρριψε η Αστυνομία, ενώ έγινε και μία πρώτη συζήτηση για να μεταβούν οπαδοί του "Δικεφάλου" στην Τρίπολη, χωρίς, ακόμη να έχει παρθεί καμιά απόφαση.
Είναι προφανές ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θέλει προς το παρόν να πάρει κάποιο αυστηρό μέτρο, επιθυμώντας πρώτα να κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου