ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: "Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο"

Μπαρτζώκας: "Κάναμε κακό πρώτο ημίχρονο"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο των Πειραιωτών και εκθείασε τον Σπανούλη. Μίνιτς: "Ο Ολυμπιακός παίζει όμορφο μπάσκετ". Μίλησαν οι Πρίντεζης, Σλούκας και Ασημακόπουλος.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν στη συνέντευξη Τύπου στο Αλεξάνδρειο οι προπονητές των Άρη και Ολυμπιακού, αλλά και οι παίκτες των δύο ομάδων, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, στην οποία οι Πειραιώτες κέρδισαν στην Θεσσαλονίκη με σκορ 59-74.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε: "Όλοι περίμεναν το αποτέλεσμα νομίζω όπως εξελίχθηκε και στη σειρά, αλλά και σήμερα. Εμείς πρέπει να δούμε το πολύ κακό μας πρώτο ημίχρονο, κάναμε 9 λάθη και αυτό δεν δικαιολογείται, η μεγάλη διαφορά στο πρώτο ματς και το ότι δεν είδαμε τον Βεζένκοφ στο ζέσταμα, έπαιξε ρόλο στο πως προσεγγίσαμε το παιχνίδι.


Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, σε αυτό βοήθησε ο Σπανούλης, ο οποίος για ακόμη μια φορά πήρε πολύ σοβαρά το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Άρη για το πώς πάλεψε και για την εικόνα του. Εύχομαι του χρόνου να είναι καλύτεροι και πιο ανταγωνιστικοί".

Μίνιτς: "Ο Ολυμπιακός παίζει όμορφο μπάσκετ"

Ο τεχνικός του Άρη, Μίλαν Μίνιτς, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Γιώργο για το όμορφο μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός και εύχομαι καλή συνέχεια. Εμείς προσπαθήσαμε σήμερα να είμαστε πιο δυνατός αντίπαλος για τον Ολυμπιακό και να πάρουμε περισσότερες εμπειρίες για τη συνέχεια, το μέλλον και την επόμενη σεζόν. Ο κόσμος του Άρη θα είναι εδώ και την επόμενη σεζόν.

Είναι πρόβλημα και το οικονομικό και με την τιμωρία για εμάς. Σήμερα θέλαμε να έχουμε υπομονή, όπως και είχαμε, είχαμε μόλις 9 λάθη και αυτό θέλαμε να κάνουμε όλη τη σεζόν. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, στα παιδιά και στον κ. Αγγέλου για το πρόγραμμα που έφτιαξαν και το συνεχίζω εγώ.

Το αποτέλεσμα που μένει από αυτή τη χρονιά είναι ο κορμός για την επόμενη σεζόν. Όταν έφυγε ο Αθηναίου, πήραμε μια δύσκολη, αλλά σωστή απόφαση. Η φυγή του άλλαξε τους στόχους μας. Και ο βασικός μας στόχος ήταν να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Μετά τις συνεχόμενες νίκες μας ο στόχος άλλαξε, έγινε η έκτη θέση, φτάσαμε ένα παιχνίδι από το να τα καταφέρουμε, αλλά δεν το πετύχαμε. Δεν νομίζω ότι θα πίστευε κανείς εδώ μέσα πως η ομάδα θα έφτανε τόσο κοντά στην έκτη θέση μετά τη φυγή του Αθηναίου.

Μετά τις τρεις συνεχόμενες ήττες με Απόλλωνα εδώ και Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, πολλοί γράψατε που θα πάει ο Άρης και τι θα κάνει, άμα θέλετε μπορούμε να δούμε τι γράφατε και λέγατε και τελικά που πήγε ο Άρης".

Πρίντεζης: "Δεν κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει"

Ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων, Γιώργος Πρίντεζης, είπε: "Παίξαμε με μια πάρα πολύ σοβαρή ομάδα που της αξίζουν συγχαρητήρια για όσα έκανε φέτος. Τώρα αντιμετωπίζουμε μια άλλη πολύ καλή ομάδα στα ημιτελικά στις τρεις νίκες, θέλουμε να είμαστε όπως πρέπει και έχουμε σχεδιάσει.

Για το αποψινό ματς είναι αλήθεια πως δεν παίξαμε όπως έπρεπε στα πρώτα δύο δεκάλεπτα, χάσαμε εύκολες μπάλες και δεν κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει, δηλαδή να μπούμε δυνατά από το ξεκίνημα".

Σλούκας: "Δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα"

Ο Κώστας Σλούκας επεσήμανε: "Ξέραμε πως ο Άρης προετοιμάζεται καλά σε κάθε παιχνίδι, μπήκαμε νωθρά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με συγκέντρωση ως τους τελικούς".

Ασημακόπουλος: "Ξεπεράσαμε τους εαυτού μας"

Από την πλευρά του ο παίκτης του Άρη, Αντώνης Ασημακόπουλος, δήλωσε: "Δεν έχω να πω  πολλά για το ματς, δεν τρέφαμε αυταπάτες για τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Η τεράστια η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό δεν μας επέτρεψε να κάνουμε καμία δεύτερη σκέψη.

Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όσο περισσότερο  γινόταν στη σειρά. Τηρουμένων των αναλογιών θέλαμε να παρουσιάσουμε ίδια εικόνα με την κανονική περίοδο. Ήταν μια μεταβατική περίοδο για την ομάδα, με ένα  συνδυασμό νέων κα έμπειρων παικτών. Θεωρώ πως κάναμε υπέρβαση με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και την είσοδο στα πλέι οφ.

Με βάση τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλο τον χρόνο, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας. Ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας βοήθησε καθώς ξέρουμε τι ζόρια τραβάνε. Και τον προπονητή μας που ήρθε και μας βοήθησε και μας έμαθε πράγματα. Τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο για το ζεστό του χειροκρότημα που δείχνει την αναγνώριση της προσπάθειας και όχι του αποτελέσματος".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου