ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σε «ερυθρόλευκο» ρυθμό για το International Champions Cup

Σε «ερυθρόλευκο» ρυθμό για το International Champions Cup

06/05/2014
Μέσω μίας νέας ενότητας στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ Ολυμπιακός βάζει στο κλίμα τους οπαδούς της ομάδας εν όψει του International Champions Cup.

Σε «ερυθρόλευκο» ρυθμό για το International Champions Cup

Μεταξύ των κορυφαίων συλλόγων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα συμμετάσχει στο International Champions Cup που διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Εκτός από τους Πειραιώτες, το «παρών» θα δώσουν η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρόμα, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν και η Λίβερπουλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κληρωθεί στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μίλαν, την Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ σε Νέα Υόρκη, Μινεσότα και Σικάγο, αντίστοιχα.

Για αυτό τον λόγο και για να ενημερώνουν καλύτερους τους οπαδούς που θέλουν να μάθουν νέα για αυτό το ταξίδι της ομάδας του Μίτσελ στις ΗΠΑ, η ΠΑΕ μια νέα ξεχωριστή ενότητα (http://icc.olympiacos.org) στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου οι χρήστες του διαδικτύου μπορούν να ενημερώνονται ανά πάσα στιγμή για τις εξελίξεις που αφορούν στο International Champions Cup 2014!

Συγκεκριμένα, θα αναρτώνται ειδήσεις, φωτογραφίες, βίντεο αλλά και πολλές ακόμα πληροφορίες σχετικά με τις πόλεις και τα γήπεδα που θα επισκεφτεί ο Ολυμπιακός.

Επίσης, θα υπάρξει ενημέρωση για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν με την «ερυθρόλευκη» αποστολή στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για τα διάφορα ταξιδιωτικά πακέτα που είναι διαθέσιμα, καθώς και να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τους αγώνες των «ερυθρολεύκων».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου