ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Αμυντικός της χρονιάς ο Ντάνστον

Αμυντικός της χρονιάς ο Ντάνστον

06/05/2014

Καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στην Ευρωλίγκα αναδείχθηκε από τους προπονητές της διοργάνωσης ο Μπράιαντ Ντάνστον του Ολυμπιακού. Δεύτερος ο Χάινς, τρίτος ο Λάσμε.

Αμυντικός της χρονιάς ο Ντάνστον!
Στην παρθενική του σεζόν στην Ευρωλίγκα, ο Μπράιαντ Ντάνστον κερδίζει ένα μεγάλο βραβείο. Ο 27χρονος σέντερ ψηφίστηκε από τους προπονητές της διοργάνωσης κορυφαίος αμυντικός αυτής!

Ο Αμερικανός άσος, που κέρδισε τρεις φορές τον τίτλο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής, ήταν ο πρώτος σε τάπες στη διοργάνωση με 1,3 τάπες κατά μέσο όρο, ενώ ήταν ο πρώτος παίκτης στην Ευρωλίγκα στη νέα χιλιετία που έχει πάνω από 30 τάπες και 30 κλεψίματα σε μία σεζόν. Συνολικά ήταν πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού σε ριμπάουντ (5,3), τάπες (1,3), κλεψίματα (1,1) και index (15), ενώ ήταν και τρίτος σκόρερ (10,3).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνστον υπερίσχυσε στο νήμα του… προκατόχου της θέσης του στον Ολυμπιακό, Κάιλ Χάινς, ενώ τρίτος ήταν ο περσινός νικητής, Στεφάν Λάσμε.

Από την περίοδο 2004/05 που έχει καθιερωθεί το εν λόγω βραβείο, με εξαίρεση δύο φορές που το κέρδισαν ο Βίκτορ Χριάπα και ο Αντρέι Κιριλένκο, τις υπόλοιπες κατέληξε σε «ελληνικά» χέρια, εξάκις στον Δημήτρη Διαμαντίδη και μία στον Λάσμε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου