ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Χωρίς Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη στη Θεσσαλονίκη

Χωρίς Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη στη Θεσσαλονίκη

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη δίχως τους Λοτζέσκι, Σερμαντίνι και Κατσίβελη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Την Πέμπτη (8/5) το απόγευμα (17:30, NS1) το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς κόντρα στον Άρη.
Ύστερα από το 1-0 (77-44) στο ΣΕΦ, η αποστολή του Ολυμπιακού ταξίδεψε για την Θεσσαλονίκη, καθώς την Πέμπτη (8/5) το απόγευμα (17:30, NS1) θα αντιμετωπίσει τον Άρη στο "Nick Galis Hall". Εφόσον οι Πειραιώτες κατακτήσουν το "διπλό" στο Αλεξάνδρειο θα πάρουν αυτόματα και την πρόκριση στα ημιτελικά, περιμένοντας τον αντίπαλο τους (Πανιώνιο ή ΚΑΟΔ) στους "4".

Οι ερυθρόλευκοι πήγαν στην Θεσσαλονίκη με απουσίες. Πέρα του γνωστού προβλήματος με τον Γιόργκι Σερμαντίνι (ταλαιπωρείται με κάκωση στο γόνατο), με αποτέλεσμα να παραμείνει στην Αθήνα, τέθηκαν εκτός αποστολής τόσο ο Ματ Λοτζέσκι, όσο και ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ο Αμερικανός σμολ-φόργουορντ έχει κάκωση στον ορθό μηριαίο, ενώ ο Έλληνας γκαρντ υπέστη διάστρεμμα. Αμφότεροι παρέμειναν στην Αθήνα, καθώς δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν κόντρα στον Άρη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα συνεχίσει το ροτέισον και στο Αλεξάνδρειο, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του.

Εκτός αποστολής, καθαρά για αγωνιστικούς λόγους, έμεινε και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Η δωδεκάδα των ερυθρολεύκων για το δεύτερο ματς της σειράς απαρτίζεται από τους Πέτγουεί, Ντάνστον, Σπανούλη, Περπέρογλου, Παπαπέτρου, Σλούκα, Κόλινς, Σίμονς, Πρίντεζη, Μάντζαρη, Καβαδά και Χριστοδούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου