ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους


Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους

07/05/2014
 
 Στο εξωτερικό για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο βρίσκεται ο Χουάνχο Λορένθο, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το συμβόλαιο του Μεξικανού φορ. Ποια τα δεδομένα στις άλλες «ερυθρόλευκες» υποθέσεις.

Δικός του ο Πουλίδο, πάει για άλλους

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Άλαν Πουλίδο για τον Ολυμπιακό, παρότι η Τίγκρες υποστηρίζει πως ο Μεξικανός φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο και χρειάζεται να καταβληθεί ρήτρα ύψους 8 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του 23χρονου παίκτη τονίζουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Χουάνχο Λορένθο αναχώρησε για το εξωτερικό (Ισπανία ή Μεξικό), ώστε να κλείσει οριστικά την πρώτη μεταγραφή των Πειραιωτών εν όψει της νέας σεζόν.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να πάρουν στα χέρια τους το έγγραφο με την υπογραφή του παίκτη και εκείνο που αναφέρει πως είναι ελεύθερος, ενώ θα απευθυνθούν και στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Μεξικού για να είναι απόλυτα καλυμμένοι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πουλίδο θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ κάθε χρόνο θα παίρνει 1 εκατ. ευρώ.

Προχωράει για Ντιόπ

Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται πως βρίσκεται και η υπόθεση του Ντιόπ. Μάλιστα, κάποιες πηγές τονίζουν ότι υπάρχει συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σενεγαλέζο μέσο και εκείνο που απομένει είναι να βρεθεί η λύση στο οικονομικό με τη Λεβάντε. Αν οι Ισπανοί ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 1,5 με 2 εκατ. ευρώ, τότε η «δουλειά» θα γίνει και ο διεθνής άσος θα ενισχύσει την «ερυθρόλευκη» μεσαία γραμμή.

Διαψεύδει για Σκόκο

Χαμηλούς τόνους έχουν κρατήσει στον Ολυμπιακό για την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το γεγονός ότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε τον Γενάρη από την Σάντερλαντ και για να τον πουλήσει θέλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έδωσε για τον αποκτήσει, διαφορετικά θα οι Άγγλοι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσουν πίστωση χρόνου για να δείξει την αξία του την επόμενη σεζόν. Πάντως, από την ΠΑΕ τονίστηκε πως «δεν υπάρχει θέμα Σκόκο»!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου