ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

"Μαζουακού και Ντελόρ εξετάζει ο Ολυμπιακός"

"Μαζουακού και Ντελόρ εξετάζει ο Ολυμπιακός"

Γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να εξετάζει τις περιπτώσεις των Αρτούρ Μαζουακού και Αντί Ντελόρ, παίκτες που έχει στο στόχαστρο της και η Λανς.
Καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα στα ΜΜΕ του εξωτερικού που συνδέουν το όνομα του Ολυμπιακού με ποδοσφαιριστές συλλόγων ανά την Ευρώπη. Αυτή την φορά η ιστοσελίδα "www.lensois.com" ανακινεί την υπόθεση που αφορά του Αρτούρ Μαζουακού και Αντί Ντελόρ.



Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές τα ονόματα των οποίων παίζουν πολύ εσχάτως στον γαλλικό Τύπο ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι των Πειραιωτών. Ο Μαζουακού είναι 21 ετών και αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ στην Βαλανσιέν. Προϊόν των Ακαδημιών του γαλλικού συλλόγου, ο Μαζουακού έκανε το ντεμπούτο του τον Αύγουστο του 2013 στην αναμέτρηση κόντρα στην Τουλούζ.

Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2014, οπότε είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του. Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα αναζητήσει αριστερό μπακ (ο Μπονγκ δεν ικανοποίησε τον Μίτσελ και ο Χολέμπας ίσως ψαχτεί να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα), ο Ισά είναι άνθρωπος που γνωρίζει την γαλλική αγορά πολύ καλά και ίσως ο 21χρονος αριστερός μπακ είναι ένας από τους παίκτες που έχει στην λίστα του.

Όσον αφορά στον Αντί Ντελόρ, είναι επιθετικός και ανήκει στην γαλλική Τουρ. Ο 23χρονος φορ διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Έχει πετύχει συνολικά 20 γκολ στις 35 φετινές του εμφανίσεις και έχει συμβόλαιο με την ομάδα του έως το 2016. Η τιμή του κυμαίνεται λίγο πάνω από το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αμφότεροι ενδιαφέρουν την Λανς, η οποία κοιτάζει από τώρα τον τρόπο που θα ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και πολύ περισσότερο από την στιγμή που θα παίζει στο Championnat.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για την λήξη του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, Καέν και Λανς ισοβαθμούν καταλαμβάνοντας την 2η και 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα, έχοντας να αντιμετωπίσουν την "απειλή" των Νανσί (57 βαθμούς) και Νιόρ (56 βαθμούς) που ακολουθούν αμέσως μετά.

Ο γαλλικός Τύπος λοιπόν βλέπει στο πρόσωπο του Ολυμπιακού έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο στα σχέδια της Λανς να αποκτήσει τους Μαζουακού και Ντελόρ.

"Οι στόχοι της Λανς, Μαζουακού και Ντελόρ, παρακολουθούνται επίσης από τον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ένας πολύ δυνατός ανταγωνιστής στα σχέδια της Λανς, καθώς το πειραϊκό κλαμπ έχει ήδη προκριθεί στο επόμενο Champions League της περιόδου 2014-15.

Επομένως, ακόμη και αν πετύχει την άνοδο της, η Λανς θα πρέπει να κάνει πάρα πολλά για να κερδίσει τους παίκτες από μια ομάδα που θα παίξει στην διοργάνωση με το μεγαλύτερο πρεστίζ στην Ευρώπη", τονίζει χαρακτηριστικά το γαλλικό δημοσίευμα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου