ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Τι εχετε να πειτε τωρα προβοκρατορες του Ελληνικου ποδοσφαιρου?




Τι εχετε να πειτε τωρα προβοκρατορες του Ελληνικου ποδοσφαιρου?

05/05/2014

 

Ειμαι ειλικρινα περιεργος να δω τι θα δηλωσετε μετα τα αισχη με το αδελφακι σας στην Λεωφορο .

Θα πιαστειτε αγκλαλιτσα και θα το παιξετε υπερανω ολων και οτι εσεις εισαστε αυτοι που δινουν το καλο παραδειγμα προς μιμησιν? Θα πατε σαντουιτς και καφεδακια στα κρατητηρια της ΓΑΔΑ? Θα μεριμνησετε οπως κανετε παντα να αποφυλακιστουν τα καλοπαιδα σας και θα τους βαλετε και δικηγορους γιατι ειναι δικα σας παιδια?

ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ...ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΕΡΙΖΕΙΣ...

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ? ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Ο...ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΔΕΛΦΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ?

Θα επρεπε να χαιρομαι σαν οπαδος του Ολυμπιακου αλλα δεν χαιρομαι...ειμαι εξαιρετικα δυσαρεστημενος γιατι κατι ανυπαρκτοι σαν εσας τους δυο που ενας δεν ειναι ουτε καν επενδυτης και ο αλλος που τα ονειρα του φτανουν να ριξει κατηγορια τον ΠΑΟΚ και το γεγονος οτι και οι δυο μαζι υποβαθμιζετε το Ελληνικο ποδοσφαιρο παγκοσμιως εκμεταλευομενοι τους ανεγκεφαλους μαου-μαου των ομαδων σας εισαστε εναντιον του συλογου που ειναι παραδειγμα προς μιμησιν στην Ελλαδα και αξιωνει τον σεβασμο ολων των μεγαλων συλογων του εξωτερικου.  Αντι λοιπον να τον μιμηθειτε με την ανοχη της Πολιτειας και των παραγοντων της γινεστε ακομη χειροτεροι και βυθιζετε ακομη βαθυτερα τον Ελληνικο αθλητισμο...εισαστε ξεφτυλες και εσεις και τα τσιρακια σας....

ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΤΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗΣ ΟΠΑΔΟΣ.

 Ιδου τι ειχαν δηλωσει και οι δυο τους μετα το ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού

Αλαφούζος: «Ο Ολυμπιακός θα κοιμηθεί όπως έστρωσε»

Εμπλοκή και του προέδρου του Παναθηναϊκού στον ποδοσφαιρικό πόλεμο με πυρά κατά του Ολυμπιακού

 



Ο ...ποδοσφαιρικός πόλεμος την επομένη του ματς ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού μαίνεται, ενώ στη σύγκουση ενεπλάκη με δηλώσεις και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος, λέγοντας για τον Ολυμπιακό ότι «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί»
Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Αθλητικό Μετρόπολις και είπε χαρακτηριστικά: «Τα χθεσινά επεισόδια ήταν αναπόφευκτα έπειτα από τη συμπεριφορά που είχε δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν ήταν σωστό, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Θυμηθείτε τι είχε γίνει και με μας.Η Ριζούπολη, στο Καραϊσκάκη, που μπήκαν μέσα και χτύπησαν παίκτες μας, αλλά και τώρα τελευταία, πάλι στο Καραϊσκάκη, όπου ο διαιτητής σφύριξε νωρίτερα τη λήξη γιατί μπήκαν μέσα στο γήπεδο οπαδοί. Υπάρχουν και μηνύσεις σε εκκρεμότητα, του Σισέ κατά του Μαρινάκη ή και το αντίθετο, δεν θυμάμαι καλά. Τα πράγματα είχαν εκτραχυνθεί εδώ και καιρό, κάποια στιγμή θα έσκαγε ο θυμός».
Ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό, υποστήριξε: «Ελπίζω να καταλάβει ο Ολυμπιακός ότι με την υπεροπτική στάση που έχει και τον τρόπο που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρο πυροδοτεί αντιδράσεις. Έχει καλές σχέσεις με κάποιες ομάδες, τις ελέγχει, όλοι ξέρουμε ποιες είναι. Θέλει να περάσει με το έτσι θέλω το δικό του, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται. Όποιος δεν πάει μαζί του την πληρώνει κιόλας, όπως για παράδειγμα ο Απόλλωνας».

Σαββίδης: Ήταν σημαντικό για το ποδόσφαιρο να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό

Δημοσιεύθηκε στις  

Ιβάν Σαββίδης
Ο ΠΑΟΚ πάλεψε με αξιοπρέπεια σημειώνει με δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης.
Ο κ. Σαββίδης μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως «Κατά τη δική μου άποψη, ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη.
Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπετε τη διαφορά στις συμπεριφορές. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν έβλεπα το ματς από τη Θύρα 4».
Σε ό,τι αφορά στα επεισόδια ο κ. Σαββίδης σημείωσε πως: «Είχα εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι κι έγινε».
Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρούσε ο Ολυμπιακός από το γήπεδο λόγω του πολεμικού κλίματος ο κ. Σαββίδης δήλωσε: «Πήρα τηλέφωνο τον κ. Μαρινάκη και του είπα ότι η αν η ομάδα του δεν βγει να αγωνιστεί, τότε θα φύγουμε εμείς από το πρωτάθλημα.
Μας στεναχώρησαν αυτά που έγιναν, αλλά θα βάλουμε τάξη. Σίγουρα δεν ήταν ωραία αυτά που συνέβησαν με τα ψάρια κτλ, δεν ξέρω ίσως να τα έριξαν και οι ίδιοι».

ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?  ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Καρέ - καρέ τα επεισόδια στη Λεωφόρο


Παρά την άκρατη αισιοδοξία πως όλα θα κυλούσαν ομαλά στις εξέδρες της Λεωφόρου με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, εντούτοις οι ελπίδες αποδείχτηκαν φρούδες, μιας και υπήρξαν στιγμές απείρου κάλλους μεταξύ των οπαδών και των δυνάμεων ασφαλείας.

Μάλιστα, χρειάστηκε να... επιστρατευτούν οι Γιάννης Αλαφούζος και Ιβάν Σαββίδης προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά μάταια. Καρέκλες έσπασαν, ξύλο έπεσε, φωτοβολίδες έπεσαν και γενικά υπήρξε πολεμικό κλίμα και τα πράγματα έφυγαν από τον έλεγχο όλων.
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ' όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", όπου έγιναν σοβαρά επεισόδια και φάνηκε με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι οι συνθήκες δεν είναι διόλου ώριμες για τέτοιου είδους μετακινήσεις, ειδικά σε ματς υψηλού κινδύνου.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ...








 









ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου