ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Xωρίς Σερμαντίνι με Άρη

Xωρίς Σερμαντίνι με Άρη

Χωρίς τον τραυματία Σερμαντίνι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός αποψε Τρίτη (6/5, 16:05, NEΡΙΤ) στο ΣΕΦ κόντρα στον Άρη, στην πρεμιέρα των φετινών playoffs της Basket League. Σε ρυθμούς playoffs κινούνται οι Πειραιώτες.
Η κανονική περίοδος στην Basket League ολοκληρώθηκε, ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι έτοιμος να μπει στην φάση των φετινών playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Αντίπαλος στα προημιτελικά ο Άρης, τον οποίο και θα υποδεχθεί την Τρίτη (6/5) το απόγευμα (16:05, NEΡΙΤ) στο ΣΕΦ. Την πρόκριση στα ημιτελικά θα πάρει όποια ομάδα σημειώσει δύο νίκες.

Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν στο πρώτο ματς των playoffs δίχως τον Γιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ αλαιπωρείται απο μια κάκωση στο αριστερό γόνατο και πιθανότατα δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού τιμ ούτε και στην δεύτερη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν έχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα την σειρά και έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια κόντρα στον Άρη. Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώσουν την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κατακτώντας το φετινό πρωτάθλημα. Ξέρουν πως το έργο τους θα είναι δύσκολο, καθώς πιθανότατα θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας, αλλά άπαντες είναι αποφασισμένοι ώστε να τα καταφέρουν.

Αυτά τα παιχνίδια στην πρώτη φάση των playoffs θα χρησιμοποιηθούν και ως ματς προετοιμασίας ενόψει των τελικών, με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα να είναι έτοιμος να δοκιμάσει συστήματα και τακτικές ενόψει της συνέχειας, κάνοντας παράλληλα και το απαραίτητο ροτέισον στο ρόστερ του, ώστε οι βασικοί παίκτες να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση όταν πρέπει.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου