ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Nικη για τις γυναικες ισοπαλια για τους ανδρες στο πολο

 Nικη για τις γυναικες ισοπαλια για τους ανδρες στο πολο

04/05/2014

Ολυμπιακός - Γιούγκ 9-9

Φινάλε με ισοπαλία για τον Θρύλο. Μ' ένα γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου 51' πριν από το τέλος, ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία (9-9) από τη Γιούγκ στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός "απέσπασε" ισοπαλία (9-9) από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά και αποχαιρέτησε με 10 βαθμούς τη διοργάνωση του Champions League.

Με ένα γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου 51' πριν από το φινάλε, ο Ολυμπιακός απέσπασε ισοπαλία 9-9 από τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ, σε αγώνα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής  του Champions League πόλο Ανδρών που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στον Πειραιά.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ καλά στοιχεία και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στον Α' όμιλο με 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες (10 βαθμοί), τερματίζοντας στην 5η θέση.

Ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα στο σκορ έως την αρχή του 3ου οκτάλεπτου, αλλά ένα σερί 3-0 της Γιούγκ της έδωσε αέρα δύο γκολ. Ο Γιάννης Φουντούλης με δύο γκολ του, όμως, στο 4ο οκτάλεπτο ισοφάρισε σε 8-8 και ο Άγγελος Βλαχόπουλος "απάντησε" στο γκολ του Σούταλο και ισοφάρισε σε 9-9.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και αποθέωσε τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα, αξίζει να σημειώσουμε πως και μέλη της αποστολής της Γιούγκ μετά από το τέλος του αγώνα "τραβούσαν" με τα κινητά τους βίντεο τους 500 και πλέον οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν "καμίνι" το Παπαστράτειο.

 
Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Θόδωρος Βλάχος, είπε: "Στο παιχνίδι μπορούσαμε και να κερδίσουμε, αλλά και να χάσουμε. Έπαιξαν δύο σπουδαίες ομάδες και έμειναν ισόπαλες. Πρόσφεραν, όμως, ωραίο θέαμα στον κόσμο, ο οποίος γέμισε το κολυμβητήριο δημιουργώντας φανταστική ατμόσφαιρα, την οποία θεωρώ ευχαριστήθηκαν και οι παίκτες της Γιούγκ. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την αγάπη και για τη στήριξη και υποσχόμαστε ότι αυτή η ομάδα έχει να πάρει πολλές κούπες και να φτάσει πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Όσο αφορά τη συνολική μας παρουσία στον όμιλο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η ομάδα έδειξε πως έχει δυναμική και ότι μπορεί όχι απλά να κοιτάξει στα μάτια κάθε αντίπαλο, αλλά και να τον κερδίσει. Κρατάμε και τα ωραία και τα άσχημα. Από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Φέτος έγινε ένα καλό βήμα σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και είμαι σίγουρος πως αυτή η ομάδα θα φτάσει τα επόμενα χρόνια σε ένα Φάιναλ-6. Μπράβο στα παιδιά. Το παιχνίδι με τη Γιούγκ ήταν και μία πολύ καλή προπόνηση για το Φάιναλ Φορ Κυπέλλου της Λάρισας όπου θα πάμε να κερδίσουμε την κούπα".

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης.

Η διακύμανση: 1ο: 1-0 Γούνας, 1-1 Ντόμπουντ, 2-1 Φουντούλης, 2-2 Βίσκοβιτς, 2ο: 3-2 Μουρίκης, 3-3 Βράνιες, 4-3 Γούνας, 3ο: 4-4 Σούταλο, 5-4 Βλαχόπουλος, 5-5 Γιάνοβιτς, 5-6 Σούταλο, 5-7 Μπούσλιε, 6-7 Κολόμβος, 4ο: 6-8 Μπόσκοβιτς, 7-8 Φουντούλης, 8-8 Φουντούλης, 8-9 Σούταλο, 9-9 Βλαχόπουλος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 2-4, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας 2, Καπότσης,  Φουντούλης 3, Βλαχόπουλος 2, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ, Σχίζας, Γαλανίδης.

ΓΙΟΥΓΚ: Μπίγιατς, Βράνιες 1, Μπόσκοβιτς 1, Ν. Γιάνοβιτς 1, Σούταλο 3, Μπένιτς, Μάρκοβιτς, Μπούσλιε 1, Βίσκοβιτς 1, Ντόμπουντ 1, Μάρελια, Μάτσαν, Νίζιτς.

Εθνικός - Ολυμπιακός 4-15

Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη τερμάτισε στη 2η θέση και θα παίξει με τον Ηρακλή στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Γυναικών.
Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Γυναικών ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου με 15-4 του Εθνικού σε αγώνα της 14ης ημέρας που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκες κατέλαβαν την 2η θέση στην κανονική περίοδο και θα παίξουν στα ημιτελικά με τον Ηρακλή.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 7/5 στον Πειραιά και το δεύτερο στην έδρα του Ηρακλή στις 10/5.

Στον άλλο ημιτελικό η Βουλιαγμένη θα παίξει με την Γλυφάδα.

Οι τελικοί αρχίζουν στις 15/5 και την κούπα θα πάρει η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες.

Τα οκτάλεπτα: 0-7, 1-2, 1-5, 2-1.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κατσούλης): Ναλμπάντη, Καλαργυρού, Ζέκου, Βάσιλα, Χυδηριώτη, Κούβδου, Μιχαηλίδου, Μάσγκροβ, Δατσέρη, Φραγκιουδάκη, Αντωνάκου 4, Γρηγοριάδη, Καλαρρίτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 2, Καλογεράκου 2, Μ. Πλευρίτου 1, Β. Πλευρίτου, Μπούικα 4, Μ. Βασιλακοπούλου 1, Νιαρχάκου 3, Σταματοπούλου, Γκούζουλα, Αγγ. Βασιλακοπούλου.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου