ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Τι ισχύει για Κάστρο και Ολυμπιακό

Τι ισχύει για Κάστρο και Ολυμπιακό

04/05/2014
 
 Στην επιφάνεια έφεραν οι Πορτογάλοι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο. Ποια τα δεδομένα και για τις δύο πλευρές.

Τι ισχύει για Κάστρο και Ολυμπιακό

Προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του Αντρέ Κάστρο φαίνεται πως έχει ο Ολυμπιακός με την Πόρτο, όπως αποκάλυψε δημοσίευμα της Record.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα υποστήριζε πως οι διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών με τους «δράκους» είναι στο τελικό στάδιο και η μεταγραφή του 26χρονου χαφ θα κλείσει στα 3 με 4 εκατ. ευρώ.

Τη φετινή σεζόν ο Πορτογάλος μέσος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική Κασίμπασα, στην οποία έχει παίξει σε 33 ματς (με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ) σε 2856’ χρόνο συμμετοχής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θεωρείται δεδομένο ότι θα ενισχύσουν τη μεσαία τους γραμμή, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή στην Ελλάδα και πιο ανταγωνιστική στην Ευρώπη.

Το συμβόλαιο του Κάστρο λήγει το 2015, όμως η Πόρτο δεν τον υπολογίζει και θέλει να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της με την παραχώρησή του.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν τους νόμους του ποδοσφαιρικού χρηματιστηρίου και δεν πρέπει να είναι σίγουρο το ποσό που αναφέρουν οι Πορτογάλοι πως θα κοστίσει ο παίκτης για να έρθει στην Ελλάδα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου