ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύει για τα πλέι οφ

Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύει για τα πλέι οφ


Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια της Τούμπας στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και την ποινή που της επιβλήθηκε. Παραμένει η ποινή των -3 βαθμών και θα ισχύσει για τα πλέι οφ.
Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποινή που τους είχε επιβληθεί μετά τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.
Ο "Δικέφαλος" πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση τριών βαθμών και 50.000 ευρώ. Η πειθαρχική δίωξη είχε ασκηθεί από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.
Ο ΠΑΟΚ θα εκτίσει την ποινή στα παιχνίδια των πλέι οφ κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, ενώ η αφαίρεση των τριών βαθμών θα ισχύσει στον βαθμολογικό πίνακα των πλέι οφ.
Η ανακοίνωση:
"Η  Επιτροπή  Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ' αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.
Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ  κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από "…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα" στο "…αφαιρεί  από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014".

Ο ΠΑΟΚ είχε ασκήσει έφεση στην αρχική απόφαση υποστηρίζοντας πως δεν υπήρξαν σωματικές βλάβες σε αντιπάλους και επομένως η τιμωρία του θα έπρεπε να αποφασισθεί βάσει των διατάξεων για μεμονωμένα επεισόδια, ενώ είχε προσκομίσει χαρτί από την εταιρία security που είχε αναθέσει την φύλαξη του αγώνα το οποίο ανέφερε πως ο φύλακας με το Νο 59 που είχε χτυπήσει τον Βαλντές (όπως αναφέρει στην έκθεση του ο παρατηρητής του αγώνα) είναι γυναίκα.
Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ διαμορφώνεται ως εξής:
1. Αστέρας Τρίπολης 4
2. Παναθηναϊκός 4
3. Ατρόμητος 3
4. ΠΑΟΚ 1

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου