ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Super League play off : Ψαχνουν για τις επομενες νικες τους

Super League play off : Ψαχνουν για τις επομενες νικες τους

04/05/2014

Αστερας Τριπολης-Ατρομητος

Τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για διάκριση, πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο, θέλει σήμερα ο Αστέρας Τρίπολης

Ψάχνοντας το κάτι παραπάνω

Δύο είναι τα ζητούμενα για τον Αστέρα Τρίπολης στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης»

Οι Αρκάδες ψάχνουν τη νίκη με την οποία θα εκμηδενίσουν το μειονέκτημα με το οποίο μπήκαν στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν καλύτερο «εισιτήριο» για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παράλληλα, η ομάδα του Στάικου Βεργέτη θέλει να βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα, κάτι που είναι σημαντικό αν θέλει να νικήσει τους Περιστεριώτες που έχουν πολύ καλή πορεία (και) τη φετινή σεζόν.

Την εστία των γηπεδούχων θα υπερασπιστεί ο Μπαντής, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Λούι, Ζησόπουλο, Σανκαρέ και Κοντοές.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Έντο, με εσωτερικούς μέσους τους Ουσέρο και Μουνάφο (ή Κουρμπέλη). Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Ναβάρο, Ντε Μπλάσις και Μπαράλες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ερνάντες, Τσαμπούρης, Βάλντο, Κάφα, Καράσκο και Χουάνμα. Εκτός είναι ο τιμωρημένος Γκοϊάν, ενώ ο κ. Βεργέτης απέκλεισε και τον Παπαχρήστο, πέρα από τον Κυριακόπουλο.

 ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 

Με μία εμφάνιση ανάλογη εκείνης του τελικού του Κυπέλλου ο Παναθηναϊκός θέλει να πετύχει την τρίτη σερί νίκη επί του ΠΑΟΚ και να πάρει κεφάλι για την πρώτη θέση στα πλέι οφ (20:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6).

Όπως στο Κύπελλο
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο και φιλοδοξεί να τον κερδίσει για τρίτη σερί φορά

Με νίκη επί του «Δικεφάλου του Βορρά» η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου παίρνει κεφάλι για την πρώτη θέση στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς είναι ο βασικός διεκδικητής για το εισιτήριο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και αν καταφέρει σήμερα να πάρει το «τρίποντο», τότε έχει καταφέρει να τον… βάλει από κάτω και πάει με άλλον αέρα στα επόμενα ματς της διαδικασίας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αναστασίου θέλει να εκμεταλλευτεί ξανά τις στημένες φάσεις, χάρη στις οποίες κατάφερε να σκοράρει σε βάρος των «ασπρόμαυρων».

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Πράνιτς, Καρέλης και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Ταμπάκης, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Λαγός, Ρισβάνης, Δώνης, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν. Εκτός έμειναν οι Αμπέντ, Μπαϊράμι και Μαρινάκης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου