ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δεν… δεσμεύεται

Δεν… δεσμεύεται

06/05/2014
 
 Παρότι η Τίγκρες εξακολουθεί να υποστηρίζει πως ο Πουλίδο δεν είναι ελεύθερος, η πλευρά του Μεξικανού χαφ επιμένει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τι περιμένουν στον Ολυμπιακό για να κλείσει η μεταγραφή.

Δεν… δεσμεύεταιΣε πρώτη θέση στη (μεταγραφική) επικαιρότητα του Ολυμπιακού παραμένει η υπόθεση του Αλαν Πουλίδο.

Ο λόγος είναι ότι η Τίγκρες, η οποία διαπιστώνοντας ότι δεν καταφέρνει να κρατήσει τον Μεξικανό μέσο ή να αποκομίσει κέρδος από την πώλησή του, υποστηρίζει ότι δεν είναι ελεύθερος και υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει (λήγει το καλοκαίρι του 2016) και ξεπερνά τα 8 εκατ. ευρώ.

Αυτή είναι μία συνηθισμένη τακτική των συλλόγων του Μεξικό και την έχουν ζήσει στο… πετσί τους οι Πειραιώτες σε άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του 23χρονου παίκτη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν το 1 εκατ. ευρώ.

Πλέον έχουν απομείνει τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εν αναμονή της αποστολής του εγγράφου που φέρει πάνω την υπογραφή του Πουλίδο.

Εφόσον ολοκληρωθεί και αυτό το κομμάτι, τότε ο Πουλίδο θα γίνει και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού..


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου