ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Πυροβολήθηκε στο στήθος οπαδός της Νάπολι πριν τον τελικό (pics+vid)

Πυροβολήθηκε στο στήθος οπαδός της Νάπολι πριν τον τελικό (pics+vid)

04/05/2014

Πυροβολήθηκε στο στήθος οπαδός της Νάπολι πριν τον τελικό (pics+vid)


Πανικός επικράτησε στους  δρόμους της Ρώμης, πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στη Νάπολι και τη Φιορεντίνα στο «Ολίμπικο».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ένας οπαδός της Νάπολι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από πυροβολισμό που δέχτηκε στο στήθος, ενώ δύο ακόμα τραυματίστηκαν στα χέρια και στο κεφάλι.
Το συμβάν έλαβε χώρα όταν δύο οπαδοί της Νάπολι, ο ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, επιχείρησαν να προσεγγίσουν το γήπεδο μέσω του ΙΧ τους για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έπεσαν πάνω σε ενέδρα από αγνώστους στην περιοχή Τορ ντι Κουίντο, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες είχαν ρωμαϊκή προφορά.
Οι δύο φίλαθλοι βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και στη συνέχεια σημειώθηκαν πυροβολισμοί. Ο 43χρονος αστυνομικός τραυματίστηκε στο δεξί χέρι, ο έτερος φίλαθλος τραυματίστηκε στον θώρακα και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Βίλα Σαν Πιέτρο. Ένα τρίτο άτομο, 32 ετών, τραυματίστηκε από σφαίρα στον πήχη και στον καρπό και διακομίστηκε στο Σάντο Σπίριτο.
Οι διαπληκτισμοί ξεκίνησαν από νωρίς ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και την αστυνομία, με την Ρώμη να έχει «φρακάρει» προκειμένου να διατηρηθεί η ασφάλεια απ’ τα πλήθη που κατευθύνονται στο γήπεδο, χωρίς όμως να αποφευχθούν τα έκτροπα.



 
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου