ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους

06/05/2014

Σπουδαία αναμέτρηση για τους Βετεράνους!

Ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι θα δώσουν οι Βετεράνοι του Θρύλου, που είναι το υπ' αριθμόν 619ο. Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη θα αντιμετωπίσουν στον ΝΑΟ την ομάδα του ομίλου της ΔΕΗ,
Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη. Θα τιμηθούν οι μεγάλες μορφές του Ολυμπιακού που εργάστηκαν παλαιότερα στη ΔΕΗ.
Το παρών στην αναμέτρηση της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία θα δώσουν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, ο Διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ, Κίμων Στεριώτης κι άλλα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.
Συνολικά θα τιμηθούν 19 «θρυλικές» μορφές της ομάδας, οι Ανδρέας Μουράτης, Μπάμπης Κοτρίδης, Θανάσης Σούλης, Βασίλης Ξανθόπουλος, Στάθης Τσανακτσής, Κώστας Παπάζογλου, Στέλιος Μπέσης, Γιώργος Δαρίβας, Ηλίας Ρωσίδης, Θανάσης Μπέμπης, Κώστας Πολυχρονίου, Ηλίας Υφαντής, Σωτήρης Γκαβέζος, Θανάσης Αγγελής, Σάββας Παπάζογλου, Χρήστος Ζαντέρογλου, Αντώνης Δερμάτης, Κώστας Βαλλιάνος, Μπάμπης Σταυρόπουλος.
Βραβεύσεις θα υπάρξουν και μεταξύ των δύο ομάδων, με την αναμέτρηση να ξεκινά με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από την 40μελη χορωδία της ΔΕΗ.
Μετά τη λήξη του 619ου αγώνα των Βετεράνων, η ΔΕΗ θα παραθέσει επίσημο δείπνο στις δύο ομάδες στο εστιατόριο V’AMMOS, κλείνοντας με όμορφο τρόπο αυτή τη σημαντική ημέρα!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου