ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

«Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μιχαλολιάκος»

«Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μιχαλολιάκος»

05/05/2014
 
Για κοροϊδία και θράσος κατηγορεί τον απερχόμενο Δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με ανακοίνωση στην οποία τον χαρακτηρίζει εχθρό της ομάδας.

«Εχθρός του Ολυμπιακού ο Μιχαλολιάκος»
Αιχμές για τη στάση του απερχόμενου Δήμαρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου όλα αυτά τα χρόνια, αφήνει με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Σε αυτήν αφού αναφέρει μία σειρά περιστατικών τονίζει: «Όλη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ έχει καταλάβει ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι ΕΧΘΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και απλά φοράει ερυθρόλευκο μανδύα για να κοροϊδέψει τον κόσμο και να πάρει ψήφους»

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθούμε τον απερχόμενο Δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο να περιδιαβαίνει τις γειτονιές της πόλης του Πειραιά και με περίσσειο θράσος να κάνει διαρκώς αναφορές στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, άλλοτε παριστάνοντας τον οπαδό του και άλλοτε μιλώντας για την καλή σχέση με τον σύλλογο(!).

Επειδή και η κοροϊδία αλλά και το θράσος έχουν τα όρια τους ή θα έπρεπε να τα έχουν, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα απευθυνόμενοι στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και όχι στον κύριο Μιχαλολιάκο, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισε ως ΕΧΘΡΟΣ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Σ.Φ.Π. και θα αναφέρουμε μόνο κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα για να ξέρει και ο λαός του Πειραιά.

Ο ΟΣΦΠ κατέθεσε αίτημα στο Δήμο Πειραιά ώστε να μπορεί να αναπτύξει στο «Θεμιστόκλειο Γυμναστήριο Πειραιά» ένα κομμάτι των Ακαδημιών του τμήματος του Στίβου, στο οποίο ο ΟΣΦΠ πρωταγωνιστεί και σαρώνει τα πρωταθλήματα την τελευταία δεκαετία, φτιάχνοντας πρωταθλητές που δοξάζουν στην συνέχεια και την Ελλάδα σε Παγκόσμιους και Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, ο ΟΣΦΠ προσφέρθηκε να ανακαινίσει το κτίριο (το οποίο είναι ετοιμόρροπο) ώστε να μπορέσουν και πάλι να στεγαστούν αθλήματα όπως η Άρση Βαρών και η Πάλη ή ακόμα και να στεγαστούν όλοι οι σύλλογοι της περιοχής (με γραφεία) ώστε να βοηθηθεί συνολικά ο αθλητισμός στον Πειραιά.Ταυτόχρονα προσφέρθηκε να αναλάβει την ανακατασκευή του κουλουάρ (που σήμερα είναι παγίδα για τους αθλούμενους) ώστε να γίνεται με ασφάλεια η προπόνηση για τους αθλητές όλων των ομάδων.

Η απάντηση του Δήμου δια στόματος Σιγάλα δεν αντέχει σε καμία λογική. Ζητήθηκε από τον ΟΣΦΠ να πάρει την άδεια κάποιων τοπικών σωματείων του Κερατσινίου που ως γνωστόν δεν ανήκουν στο Δήμο Πειραιά! Ακόμα και τα συγκεκριμένα σωματεία δεν πίστευαν την στάση του Δήμου Πειραιά και σε επικοινωνία τους με τη διοίκηση του ΟΣΦΠ ξεκαθάρισαν, προς τιμήν τους, ότι ήθελαν πάρα πολύ να βρεθεί και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο «Θεμιστόκλειο» για να δώσει ζωή στο χώρο. Όμως ο Δήμαρχος Μιχαλολιάκος δεν ήθελε...

Ο ΟΣΦΠ πρότεινε στο Δήμο Πειραιά να δημιουργήσει στον «Πύργο Πειραιά» που έχει... στοιχειώσει, με δικά του έξοδα και χωρίς καμία επιβάρυνση για τους Δημότες Πειραιά, αθλητικές σύγχρονες αίθουσες για να στεγάσει τα τμήματα πυγμαχίας, τάε κβον ντο, πινγκ πονγκ αλλά και για να γίνουν κλειστές αίθουσες για την πάλη, την ξιφασκία και την άρση βαρών. Επίσης, ο ΟΣΦΠ δεσμευόταν για τον καθαρισμό της εισόδου του «Πύργου Πειραιά» και του περιβάλλοντος χώρου χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση του Δήμου.

Η απάντηση του κ. Μιχαλολιάκου ήταν και πάλι αρνητική.

Διότι σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν από τα πρωτοπαλίκαρα του Δημάρχου Πειραιά: «θέλουμε να το νοικιάσουμε ή να το πουλήσουμε ολόκληρο»... Σε δεύτερη επικοινωνία που είχαν οι άνθρωποι του ΟΣΦΠ σχετικά με το θέμα, προτάθηκε στο Δήμο να προχωρήσουν τα έργα και ο καθαρισμός, για να πάρει ζωή και ο «Πύργος» και να γίνει πιο ελκυστικός, να γίνει η εγκατάσταση των τμημάτων και των Ακαδημιών για τα παιδιά του Πειραιά και αν και εφ όσον βρισκόταν αγοραστής ή ενοικιαστής να αποχωρούσε ο ΟΣΦΠ, άμεσα και χωρίς καμία δέσμευση για το Δήμο, αφήνοντας το κτήριο σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την αρχική του.

Δυστυχώς, η απάντηση του Βασίλη Μιχαλολιάκου, ήταν και πάλι αρνητική!

Θα μπορούσαμε να εξιστορούμε σε σελίδες ολόκληρες όλα τα «όχι» και τις απαράδεκτες συμπεριφορές του Μιχαλολιάκου και των ανθρώπων του αλλά δεν υπάρχει πλέον λόγος να το κάνουμε. Η λέξη «αδιαφορία» είναι μικρή για να περιγράψει την αντιμετώπιση του ΟΣΦΠ και των Ακαδημιών του από το Δήμο Πειραιά που θα έπρεπε να αγκαλιάζει όλες τις υγιείς προσπάθειες του αθλητισμού. Που είναι αλήθεια οι... αγώνες του κυρίου Μιχαλολιάκου στην Περιφέρεια και που είναι οι διεκδικήσεις του για να πάρει ο Πειραιάς και τα ερασιτεχνικά του σωματεία χώρους άθλησης και γήπεδα; Μόνο ο Δήμος Αθηναίων και ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας παλεύουν να εξασφαλίσουν κονδύλια απο την Περιφέρεια; Ο Πειραιάς τι κάνει; Που είναι η «Πυλαία» του Πειραιά; Πότε διεκδίκησε κάτι ο κ. Μιχαλολιάκος και δεν το μάθαμε; Πως γίνεται να μην έχει ο Πειραιάς ένα σύγχρονο κολυμβητήριο όταν Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αλλά και ο Εθνικός συνιστούν από μόνοι τους την ιστορία του Υγρού Στίβου στην Ελλάδα;

Φαίνεται ότι για τον κύριο Μιχαλολιάκο έχει μεγαλύτερη σημασία να κάνει διευκολύνσεις στον κολλητό και «προστάτη» του Δημήτρη Μελισσανίδη (αλήθεια, τι έγινε με εκείνα τα ηλεκτρονικά αρχεία της Πολεοδομίας Πειραιά που εκλάπησαν το καλοκαίρι που πέρασε;) παρά να στηρίξει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, το καμάρι του ΠΕΙΡΑΙΑ!

Ίσως έχει μεγαλύτερη σημασία να στήνει καμπάνιες... καθαρισμού με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ του Γιάννη Αλαφούζου (που βάπτισε «πιο βρώμικη πλατεία της Ευρώπης» την Πλατεία Αλεξάνδρας και που υβρίζει καθημερινά τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και προσβάλει τον κόσμο του) αλλά σαν Δήμαρχος να μην έχει παραστεί ούτε σε έναν καθαρισμό που κάνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και οι Ακαδημίες του.
Δεν ξέρουμε απο που πηγάζει όλη αυτή η εχθρότητα για το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο και τι «όφελος» έχει ο απερχόμενος Δήμαρχος από αυτά.

Τα χρόνια που είναι Δήμαρχος ο κύριος Μιχαλολιάκος,


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΠΑΕ, ΚΑΕ, Ερασιτέχνης) έχουν κατακτήσει σε όλα τα σπορ πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΙΤΛΟΥΣ! Δεν τον είδαμε σε μια απονομή! Δεν τον είδαμε σε κανέναν αγώνα. Θεσμικά, αφού καταλαβαίνουμε ότι με την φίλαθλη ιδιότητα του ΠΑΟ θα ήταν δύσκολο να βρεθεί εκεί.

Όλη η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ έχει καταλάβει ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που είναι ΕΧΘΡΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και απλά φοράει ερυθρόλευκο μανδύα για να κοροιδέψει τον κόσμο και να πάρει ψήφους. Όμως δεν θα το καταφέρει. Και θα παραμερίσει επιτέλους για να κάνουν πράγματα εκείνοι που ΜΠΟΡΟΥΝ! Για την πόλη και για τον αθλητισμό που πρέπει να ξαναζήσει και να αναπνεύσει ξανά στον Πειραιά! Όσο υπάρχει ο κύριος Μιχαλολιάκος ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ δεν έχουν να περιμένουν τίποτα. Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα στηρίξει τον «Πειραιά Νικητή» και το Γιάννη Μώραλη. Ξέρουμε ότι ΜΠΟΡΟΥΝ να βοηθήσουν και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας και τους άλλους συλλόγους αλλά και γενικότερα τη νεολαία του Πειραιά που πρέπει να βρει και πάλι αθλητικούς χώρους για να γεμίσει η πόλη ζωή".

ΥΓ.: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
συνεχίζει να σαρώνει τίτλους σε όλα τα σπορ και θέλουμε για αυτό να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που στηρίζετε με την αγάπη σας και το υστέρημα σας την ομάδα μας.

Επίσης τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλη Μαρινάκη που είναι δίπλα σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη και εμπράκτως και ικανοποιεί όλα τα αιτήματα μας. Τους επιφανείς φίλους της ομάδας που βοηθούν οικονομικά και φυσικά τη «Θύρα 7» που είναι ο πυλώνας αυτής της προσπάθειας των τμημάτων. Μιας προσπάθειας που όχι απλώς διατηρεί τα τμήματα ζωντανά, αλλά τα κάνει να μεγαλουργούν και να σαρώνουν τους τίτλους!

ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!


Και συνεχίζουμε στο δρόμο της δόξας. Εκεί που από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του βαδίζει ο ΘΡΥΛΟΣ του ελληνικού αθλητισμού!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΣΤΙΒΟΣ
ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ
ΚΑΝΟΕ ΚΑΓΙΑΚ
ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ
ΠΥΓΜΑΧΙΑ
ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ
ΚΙΚ ΜΠΟΞΙΝΓΚ
ΠΑΛΗ
ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ
ΤΕΝΙΣ


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου