ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΘΡΥΛΕ,ξεκολα..τα εχεις παρει ΟΛΑ !!!

ΘΡΥΛΕ,ξεκολα..τα εχεις παρει ΟΛΑ !!!

04/05/2014
 Δεν σταματάει πουθενά! Ο Ολυμπιακός πέρασε και απ’ την Αλεξανδρούπολη, «σκούπισε» τον σκληρό Εθνικό και σήκωσε το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Αποθέωση και δάκρυα για τον Σιδηρόπουλο.

Περάστε, σκουπίστε, το… σηκώσατε!
Δεν έχει… τέλος αυτός ο Ολυμπιακός! Με άνεση πρωταθλητή -παρά την δυναμική εικόνα του Εθνικού που του έβαλε δύσκολα- οι «ερυθρόλευκοι» άλωσαν και την Αλεξανδρούπολη και με 3-0 σετ κατέκτησαν το 27ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους στη Volleyleague. MVP ο Κώστας Χριστοφιδέλης.

Με μεγάλη ανατροπή στο πρώτο σετ και διαφήμιση του βόλεϊ στο δεύτερο –όπως και στους δύο πρώτους τελικούς- οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το νταμπλ στον Έβρο, με την εμπειρία να είναι αυτή που έκανε τη διαφορά.

Η απογοήτευση για την απώλεια του τίτλου επισκιάστηκε στον τελικό απ’ το «αντίο» του Γρηγόρη Σιδηρόπουλου, που καταχειροκροτήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, μετά από 31 χρόνια στα γήπεδα και αποχώρησε απ' τον αγωνιστικό χώρο με δάκρυα στα μάτια.

Ο Εθνικός ήθελε να δείξει απ' την αρχή ποιος είναι το… αφεντικό στην έδρα του και το κατάφερε στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ, εκτοξεύοντας τη διαφορά στο 18-13.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού όμως όχι μόνο ήταν άμεση, αλλά και απόλυτα ουσιαστική. Με το μπλοκ να λειτουργεί άψογα και λάθη του Εθνικού οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν αρχικά σε 20-20 και έφτασαν ένα βήμα απ’ το να πάρουν το σετ στο 23-24. Ο Εθνικός τον «έκοψε» αρχικά, όμως ένα χαμένο σερβίς του Δαλακούρα και επίθεση του Χριστοφιδέλη έφεραν την ανατροπή για τον Ολυμπιακό.

Στο δεύτερο σετ ο αγωνιστικός χώρος πήρε… φωτιά. Οι δύο ομάδες προχωρούσαν μαζί, με τον Ολυμπιακό να έχει ελαφρύ προβάδισμα και τον Εθνικό να μένει κοντά στο σκορ. Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» ήταν που έφτασαν στο 13-18, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν πρώτοι στο σετ μπολ.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη ήταν πιο ψύχραιμη και με τον Μπόγιαν Γιορντάνοφ σαν παίρνει κρίσιμους πόντους, έφερε τον Ολυμπιακό ένα σετ μακριά απ’τον τίτλο.

Ο Εθνικός μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ, όμως η πτώση της ψυχολογίας απ’ το 8-9 του Ολυμπιακού, άνοιξε τη διαφορά σε 9-18. Από κει και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν... γκάζι για το νταμπλ και έκαναν άνετο το 3-0 σετ με 17-25.

Τα σετ: 0-3 (24-26, 29-31, 17-25)

Διακύμανση:
1ο σετ: 8-7, 16-12, 20-21, 24-26
2ο σετ: 8-7, 13-16, 20-21, 29-31
3ο σετ: 6-8, 9-16, 12-21, 17-25


* Οι πόντοι του Εθνικού προήλθαν από 3 άσσους, 42 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 21 λάθη αντιπάλων. Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 5 άσσους, 52 επιθέσεις, 5 μπλοκ και 22 λάθη αντιπάλων.


ΕΘΝΙΚΟΣ (Μουστακίδης):
Ράιτς 19 (18/35 επ, 1 άσσος), Μιγιαήλοβιτς 13 (11/20 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ 55% υπ - 41% άριστες), Σιδηρόπουλος 1 (μπλοκ), Παπάζογλου 4 (2/8 επ, 1 άσσος, 1 μπλοκ), Δαλακούρας Αν 5 (4/12 επ, 58% υπ, 38% άριστες), Ανρδεάδης 6 (6/8 επ) / Δαρίδης (λ - 76% υπ - 53% άριστες), Δαλακούρς Κ 2 (1/3 επ, 1 μπλοκ (76% υπ - 53% άριστες), Αγγελόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καζάζης): Χριστοφιδέλης 9 (9/21 επ, 95% υπ - 84% άριστες), Γιούρισιτς 7 (6/10 επ, 1 μπλοκ), Καλντέιρα 15 (12/22 επ, 3 άσσοι, 38% υπ - 38% άριστες), Γιορντάνοφ 22 (19/36 επ, 1 άσσος, 2 μπλοκ), Κουρνέτας 3 (2/2 επ, 1 μπλοκ), Στεφάνου (λ - 82% υπ - 68% άριστες), Βολουδάκης (λ), Κοκκινάκης 5 (4/5 επ, 1 μπλοκ), Σωτηρίου

Καζάζης:«Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός θα διαψεύσει τις κριτικές»

Τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός και όμως έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ σχολίασε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά το τέλος του τελευταίου τελικού με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός θα διαψεύσει τις κριτικές»
Ότι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς δίνουν περισσότερη αξία στην κατάκτηση του νταμπλ υποστήριξε ο Δημήτρης Καζάζης, μετά την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε τη βοήθεια που είχε από τη διοίκηση της ομάδας, αλλά και την πίστη του ότι η ομάδα θα κατάφερνε να διαψεύσει την κριτική που είχε δεχτεί στις αρχές.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα μου, αλλά οι καλοί φαίνονται στα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός, με πρώτη τη διοίκηση και τον πρόεδρό του, κ. Κουντούρη από την στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα καθίσαμε κάτω και εξετάσαμε το γιατί τα έχουμε.

Υπήρχε εμπιστοσύνη και βάλαμε κάποιους στόχους. Μέσα από τα προβλήματα δέσαμε ακόμα περισσότερο την ομάδα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, αλλά η φράση “Ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό” είναι χαρακτηριστική για την ομάδα μου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε αυτά που σχεδιάσαμε τον προηγούμενο Μάιο. Δηλαδή πρωτάθλημα, κύπελλο και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία.

Σε ό,τ αφορά τους τελικούς, θεωρώ ότι προσεγγίσαμε πολύ καλύτερα τα παιχνίδια και ειδικά το σημερινό. Καταφέραμε να κρατήσουμε το πλεονέκτημα έδρας και γνωρίζαμε πολύ καλά ότι τα όρια και η υπομονή της Αλεξανδρούπολης είχαν εξαντληθεί.

Σήμερα ήταν ένα κομβικό παιχνίδι και παρότι δυσκολευτήκαμε στα πρώτα δύο σετ μετά όλα κύλησαν όπως πρέπει. Θεωρώ ότι η επιτυχία δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα αλλά και ό,τι το πήραμε μέσα από δυσκολίες.

Το αφιερώνουμε στα παιδιά που έκαναν εγχειρήσεις και που θα κάνουν και στον Σπύρο Μπλετσα. Έναν εργάτη από τη δική μας εποχή, που ήταν πάρα παρών και δυστυχώς σήμερα δεν ήταν κοντά μας.

Όταν δεχόμασταν την κριτική, έλεγα ότι θα μας κάνει καλό. Τότε είχε πει ότι η ομάδα θα τα καταφέρει. Αυτό είπα και στον πρόεδρο όταν με φώναξε. Όταν υπάρχουν πολλά προβλήματα χαλάνε οι ισορροπίες και η χημεία.

Μας αξίζει να το χαρούμε τις επόμενες μια ή δύο μέρες και από εκεί κι πέρα είναι στα χέρια της διοίκησης να δει τι ακριβώς θέλει
».

Κόκκινη «τρέλα» στον Έβρο (pics)

Με την ψυχή τους γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίκτες, διοικηση και τεχνικό επιτελείου του Ολυμπιακού στην Αλεξανδρούπολη. Δείτε στιγμές απ' την απονομή και το «τρελό» γλέντι που έστησαν.

Κόκκινη «τρέλα» στον Έβρο!
inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές!!


Θρύλε μου, μόνο εσύ!!! Δεν υπάρχει αυτό που πέτυχε αυτή η ομάδα. Και ήταν το σημείο που «τρέλανε» τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πριν το ματς αρκετά αδέρφια από τη Θύρα 7 Αλεξανδρούπολης είχαν πάει στο ξενοδοχείο και αποθέωσαν τους παίκτες κατά την αναχώρηση για το γήπεδο, ζητώντας την κούπα.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τους χάλασαν το χατίρι και οι οπαδοί ανταπέδωσαν. Με μια φοβερή υποδοχή στο ξενοδοχείο το βράδυ κατά την επιστροφή από το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»!
Πολύ πριν ανοίξει η πόρτα του πούλμαν που μετέφερε τους Πρωταθλητές δεκάδες οπαδοί του Ολυμπιακού άρχισαν να φωνάζουν "Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές" και "Αυτό είναι σωστό, Πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό" και παράλληλα ν’ ανάβουν καπνογόνα!
Όλοι οι παίκτες του Θρύλου έγιναν ένα… κουβάρι με την κόσμο του Ολυμπιακού και κανείς δεν έφευγε για να πάει προς το ξενοδοχείο. Όταν αποχώρησαν ήταν τόσο έντονα τα πανηγύρια του κόσμου με αποτέλεσμα να γυρίζουν πίσω και να χαζεύουν το μοναδικό κόσμο του Ολυμπιακού, από τον οποίο στέρησαν την χαρά να δει τον αγώνα και την απονομή.

Δειτε το απο εδω..



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου