ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε ετοιμότητα»

Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε ετοιμότητα»

05/05/2014
 
 Αντίπαλο χωρίς άγχος και με μεγάλο κίνητρο, συνεπώς... επικίνδυνο, θεωρεί τον Άρη για τον Ολυμπιακό ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Μπαρτζώκας: «Να δείξουμε ετοιμότητα»
Σοβαροί κι έτοιμοι για τα play offs θα πρέπει να εμφανιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας εν όψει της σειράς με τον Άρη που αρχίζει την Τρίτη στο ΣΕΦ (16:05, ΝΕΡΙΤ).

«Εμείς αρχίζουμε τα play offs έχοντας τελειώσει την κανονική διάρκεια που στο δεύτερο γύρο δεν είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας. Αντιμετωπίζουμε τα παιχνίδια των play offs με διαφορετική οπτική και πάνω απ’ όλα σεβασμό για όλες τις ομάδες που έχουν φτάσει ως εδώ. Ο Άρης είναι απαλλαγμένος από το άγχος και θα έχει μεγάλο κίνητρο να κάνει καλά παιχνίδια εναντίον μας. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη ετοιμότητα», δήλωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο γκαρντ της ομάδας, Βαγγέλης Μάντζαρης, τόνισε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία του τελικού πρωταθλήματος και τώρα είναι που πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και χωρίς καμία στιγμή χαλάρωσης. Αν θέλουμε να φτάσουμε ως το τέλος θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θα πρέπει μάλλον να δείξουμε κάτι περισσότερο από τον καλύτερό μας εαυτό. Ο Άρης θα μας αντιμετωπίσει χωρίς άγχος και με όπλο την εμπειρία των παικτών του. Δεν κοιτάζουμε τη σειρά γενικότερα αλλά αρχικά το παιχνίδι της Τρίτης στο ΣΕΦ. Ας κάνουμε το 1-0 και βλέπουμε για τη συνέχεια».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου