ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Tα αποτελεσματα των play 0ffs (videos)

Tα αποτελεσματα των play 0ffs (videos)

08/05/2014

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Ο ΠΑΟΚ με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου μέρους ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου, της άδειας Τούμπας και του σοκ της αφαίρεσης τριών βαθμών, νικώντας τελικά με 3-0.
Δεν λύγισε τον ΠΑΟΚ η άδεια Τούμπα και η κακή είδιση της αφαίρεσης τριών βαθμών από τα πλέι οφ και έφτασε σε μία πολύτιμη νίκη για την πορεία που κάνει στα πλέι οφ επί του Ατρομήτου με 3-0. Ο "Δικέφαλος" έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κυρίως όσο είχε τον Στοχ στη συνθεσή του και με ένα εκρηκτικό τελευταίο πεντάλεπτο στο πρώτο μέρος πέτυχε καθαρή νίκη επί των Περιστεριωτών. Βοήθησε, βέβαια, το απρόσμενο πέναλτι που έκανε με το απλωμένο χέρι ο Λαζαρίδης στην σέντρα του Κίτσιου, που έδωσε τη δυνατότητα στον Νάτχο να ανοίξει το σκορ και στον Στοχ... τον αέρα να πετύχει ένα πανέμορφο δεύτερο τέρμα.
Ο Σλοβάκος, όμως, αποχώρησε τραυματίας στο 60' δημιουργώντας ανησυχία ενόψει των επόμενων αγώνων, καθώς αυτή την περίοδο είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του ΠΑΟΚ. Στα συν για τον "Δικέφαλο", η άκρως θετική επανεμφάνιση του Κίτσιου σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα και το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά ο Βούκιτς σκόραρε ερχόμενος από τον πάγκο.
Όσο για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, δικαιούται να έχει την πίκρα ότι μπορούσε να σκοράρει στις αρχές των δύο ημιχρόνων, αλλά δύο φορές με εξαιρετικές επεμβάσεις της είπε όχι ο Παναγιώτης Γλύκος.


  Ταυτότητα αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Καιρός: Αίθριος
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ (Γιώργος Γεωργιάδης): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ (Πόζογλου 88'), Τζαβέλλας, Λίνο, Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (Βούκιτς 60'), Σαλπιγγίδης (Σπυρόπουλος 75'), Αθανασιάδης

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τζενάμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταβλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (Ούμπιδες 46'), Δημούτσος, Γεωργίου (Ναπολεόνι 68'), Γκαρσία (Φωτάκης 74'), Καραμάνος, Παπαδόπουλος
Γκολ: Νάτχο 40' πεν., Στοχ 45', Βούκιτς 86'
Κίτρινες κάρτες: Κάτσε 64'-Λαζαρίδης 42'
Κόκκινες κάρτες: -



Ανασκόπηση

Με το καλημέρα ο Ατρόμητος έχασε σπουδαία ευκαιρία. Ο Παπαδόπουλος στο 1ο λεπτό έβγαλε τον Γεωργίου τετ α τετ με τον Γλύκο, ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, όμως, με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν. Στο 5' ο Φυτανίδης σέντραρε, ο Γεωργίου έπιασε αφύλακτος από την μικρή περιοχή το σουτ στην κίνηση, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, χωρίς, πάντως, να καταφέρει να δημιουργήσει την μεγάλη φάση. Στο 22', όμως, ο "Δικέφαλος" βρέθηκε φάτσα με το γκολ, όταν ο Λίνο σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι, ο Νάτχο πλάσαρε στην κίνηση, όμως, ο Τζενάμο του είπε όχι αποκρούωντας με τα πόδια.
Πέναλτι και γκολ  από τον Στοχ
Στο 39' ο ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κίτσιου σέντραρε, η μπάλα χτύπησε αρχικά στο πόδι, στην συνέχεια στο χέρι του Λαζαρίδη και ο Κουκουλάκης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Νάτχο εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ για τον "Δικέφαλο". Ο ΠΑΟΚ δεν έμεινε εκεί και στο 45' διπλασίασε τα τέρματά του. Ο Στοχ ελίχθηκε έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, άδειασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με άψογο πλασέ νίκησε τον Τζενάμο για το 2-0.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γιώργος Παράσχος πέρασε τον Ούμπιδες στην θέση του Μπάλλα, με σαφή διάθεση να κάνει πιο επιθετικό απ' ότι στο πρώτο μέρος τον Ατρόμητο. Στο 48' ένα σουτ του Φυτανίδη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 50' ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γλύκο με κοντινή κεφαλιά.
Ο ρυθμός του ματς έπεσε αισθητά στη συνέχεια για να έρθει ο Παπαδόπουλος στο 66' να... ταράξει τα νερά με μία μακρινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά που ανάγκασε τον Γλύκο να εκτιναχθεί στην γωνία του και να αποκρούσει. Μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο ΠΑΟΚ στο 70', όταν ο Τζενάμο απέκρουσε με υπερένταση ευθύβολο σουτ του Βούκιτς και στην επαναφορά ο Λίνο δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε. Στο 71' ο Παπαδόπουλος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, αλλά η κεφαλιά του κόντραρε στον Βίτορ και πέρασε κόρνερ, ενώ ο Βούκιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 86' με εξαιρετικό πλασέ, σημειώνοντας το τελικό 3-0.

Ο MVP

Ο Στοχ, ο οποίος το διάστημα που αγωνίστηκε ήταν μόνιμος πονοκέφαλος για τους αμυντικούς του Ατρομήτου, ενώ πέτυχε μετά από εξαιρετική ενέργεια και το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ

Η Απογοήτευση

Ο Λαζαρίδης, όχι τόσο γιατί έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά γιατί δεν δικαιολογείται για την εμπειρία του η αντίδρασή του στην φάση που ο ΠΑΟΚ κερδίζει το πέναλτι και ανοίγει το σκορ .

Στατιστικά

3 Goal 0
1 Ασίστ 0
7 Τελικές Προσπάθειες 8
5 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 2
0 Κεφαλιές 3
4 Αποκρούσεις 3
19 Επεμβάσεις 10
26 Κλεψίματα 22
12 Φάουλ 13
0 Οφσάιντ 1
4 Κόρνερ 5
48 Λάθη 35
6/15 Γεμίσματα 6/24



Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-3

Μια πολύ σημαντική νίκη με 3-1 πήρε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός επικρατώντας του Αστέρα και κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των πλέι οφ.
Στην πρώτη θέση των πλέι οφ σκαρφάλωσε ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση του με 3-1 επί του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Αρκαδίας. Ένα σκορ το οποίο δεν αντικατροπτίζει την πραγματική εικόνα της αναμέτρησης και σίγουρα αδικεί τους γηπεδούχους που μπορούσαν κάτι παραπάνω στο ματς.
Το τριφύλλι σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια κόντρα σε Ατρόμητο και ΠΑΟΚ κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα και να το αυξήσουν και τελικά να φτάσουν στην δίκαιη νίκη εκμεταλλευόμενοι την πίεση που ασκούσαν στους αμυντικούς του Αστέρα Τρίπολης από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Οι δυο πρωτοπόρες ομάδες των πλέι οφ πριν τα ματς της τρίτης αγωνιστικής βρέθηκαν αντιμέτωπες στο "Θ. Κολοκοτρώνης" γνωρίζοντας πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερη τόσο για τον Αστέρα Τρίπολης όσο και για τον Παναθηναϊκό.
Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με μια αλλαγή σε σχέση με την επικράτηση τους επί του Ατρόμητου ενώ ο πιο κουρασμένος Παναθηναϊκός είχε δυο αλλαγές στο αρχικό του σχήμα καθώς έπαιξαν από την αρχή οι Λαγός και Αμπέντ σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Το ματς δεν ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους που δεν μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση ενώ στο 9' ο Αναστασίου είδε τον Πέτριτς να ζητά αλλαγή και τον Κλωναρίδη να παίρνει την θέση του. Μια αλλαγή που όμως βγήκε στον τεχνικό των πράσινων καθώς ο νεαρός άσος έδειξε διάθεση και πάθος και βοήθησε τα μέγιστα.
Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα μάλιστα με γκολ του Κλωναρίδη στο 29' ενώ ουσιαστικά δεν κινδύνεψαν καθόλου στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έβαλε και δεύτερο γκολ με τον Μπεργκ να μοιράζει υπέροχα στον Αμπέντ για το 0-2 στο 56'. Το τριφύλλι αναγκάστηκε να κάνει μια ακόμα αλλαγή με τον Χουχούμη να μην μπορεί να συνεχίσει και να περνάει στο ματς ο Κουτρουμπής.
Ο Αστέρας ρίσκαρε και ξεκίνησε τις αλλαγές με σκοπό να γυρίσει το παιχνίδι και άρχισε να πιέζει τους πράσινους χάνοντας δυο τεράστιες ευκαιρίες. Πέτυχε όμως ένα εκπληκτικό γκολ στο 62' και μπήκα ξανά στην αναμέτρηση. Οι πράσινοι μετά το τέρμα που δέχτηκαν είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι στο 70' και 72' με τον Κλωναρίδη και τον Αμπέντ αλλά δεν τα κατάφερε.
Ότι δεν κατάφερε σε δυο φάσεις όμως το πέτυχε στο 76' όταν ο Μπεργκ έκλεψε την μπάλα την έδωσε στον Κλωναρίδη και αυτός μετά από ωραία ενέργεια έδωσε μισό γκολ στον Λαγό που έκανε το 3-1 για τους πράσινους και "σφράγισε" την νίκη του Παναθηναϊκού.

Η βαθμολογία
1) Παναθηναϊκός 7 (5-3)
2) Αστέρας Τρίπολης 4 (2-1)
3) ΠΑΟΚ 4 (5-2)
4) Ατρόμητος 3 (1-5)

H ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης"
Καιρός:
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης (Μακεδονίας), Χ. Κούλα (Ξάνθης)
Τέταρτος: Α. Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Λούι, Τσαμπούρης (81' Χουάνμα), Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Μουνάφο (71' Ναβάρο), Ουσέρο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Λόπεζ (59' Καράσκο).

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Σίλντενφελντ, Χουχούμης (56' Κουτρουμπής), Πράνιτς, Ζέκα, Λαγός, Πέτριτς (9' Κλωναρίδης), Μπεργκ, Αμπέντ (84' Σπυρόπουλος).
Γκολ: 62' Ουσέρο/29' Κλωναρίδης, 56' Αμπέντ, 76' Λαγός
Κίτρινες κάρτες: 27' Κουρμπέλης, 29' Ερνάντεζ, 32' Λούι, 75' Καράσκο, 79' Ουσέρο/60' Τριανταφυλλόπουλος, 70' Λαγός
Κόκκινες κάρτες:


 

Ανασκόπηση αγώνα

Ο Αστέρας Τρίπολης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε νωθρά το ματς. Στο 2' μάλιστα ο Λούι επιχείρησε ένα σουτ το οποίο έπιασε ο Καπίνο. Δυο λεπτά αργότερα ο Βάλντο από μακριά είδε τον Καπίνο εκτός εστίας και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του γκολκίπερ των πράσινων.
Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 10' όταν Αμπέντ έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Κλωναρίδη ο οποίος μόλις είχε μπει στο παιχνίδι. Αυτός έκανε πολύ όμορφη κίνηση από τα αριστερά και προσπάθησε να γυρίσει παράλληλα προς τον Μπεργκ αλλά ο Ερνάντες τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ.
Η επόμενη καλή φάση του Παναθηναϊκού έγινε γκολ. Ήταν το 29' όταν ο Μπεργκ κατέβασε ωραία την μπάλα και εν συνεχεία ο Σουηδός είδε την κίνηση του Κλωναρίδη του έκανε την πάσα και αυτός από κοντά άνοιξε το σκορ για τους πράσινους.



Το γκολ έδωσε αυτοπεποίθηση στο τριφύλλι και στο επόμενο λεπτό ο Ζέκα έβγαλε την μπαλιά στον Μπεργκ ο οποίος διεκδίκησε την μπάλα με τον Ερνάντες αυτός την έχασε στο ύψος της περιοχής αλλά ο Κλωναρίδης δεν σούταρε αμέσως, έδωσε στον Αμπέντ ο οποίος άργησε να σουτάρει με αποτέλεσμα η μπάλα να κοντράρει και να φύγει έξω.
Ο Αστέρας το μόνο που κατάφερε μετά το γκολ του Παναθηναϊκού ήταν να απειλήσει το 33' με κεφαλιά του Μπαράλες αλλά χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Καπίνο.
Οι πράσινοι μάλιστα πριν το τέλος του πρώτου μέρους θα μπορούσαν να είχαν κάνει δυο τα τέρματα τους αν ο Λαγός δεν αιφνιδιαζόταν στο 39' ύστερα από κόρνερ από τα δεξιά και με πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ερνάντες.

Ευκαιρία ο Αστέρας, γκολ ο Παναθηναϊκός
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Αστέρας προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσια και στο 54' έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ήταν το 54' όταν ο Ντε Μπλάσις είδε όμορφα τον Ουσέρο μέσα στην περιοχή αλλά αυτός στο τετ α τετ με τον Καπίνο νικήθηκε από τον γκολκίπερ των πράσινων.
Δυο λεπτά αργότερα ήρθε η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους καθώς ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-0. Ήταν το 56' όταν ο Ζέκα έδωσε την μπάλα αριστερά στον Μπεργκ με τον Σουηδό σε θέση βολής. Ο επιθετικός των πράσινων όμως δεν σούταρε αλλά σιγούρεψε το γκολ πασάροντας στον Αμπέντ που από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Φάση διαρκείας και μείωση του σκορ
Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να μπουν ξανά μέσα στο ματς. Στο 60' ο Ντε Μπλάσις έκανε την σέντρα από τα αριστερά ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά και ο Καπίνο με νέα σπουδαία επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.
Με την εκτέλεση του κόρνερ και πάλι ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Καπίνου και την συνέχεια στην επαναφορά της έφτασε στον Ουσέρο ο οποίος με ένα μονοκόμματο βολέ από τα αριστερά νίκησε τον Καπίνο.

  Χτύπησε στις αντεπιθέσεις
Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ορμώμενοι από την μείωση του σκορ προσπάθησαν να βγουν στην επίθεση και να φέρουν το ματς στα ίσια έχοντας την κατοχή της μπάλας. Δεν τα κατάφεραν όμως και το τριφύλλι χτύπησε στις αντεπιθέσεις.
Αρχικά στο 70' Ο Ζέκα έκλεψε την μπάλα και έδωσε στον Κλωναρίδη αυτός βγήκε τετ α τετ με τον Ερνάντεζ αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω.
Δυο λεπτά αργότερα ο Τριανταφυλλόπουλος μοίρασε στον Αμπέντ ο οποίος μέσα στην περιοχή γύρισε όμορφα αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε έξω.

Τρίτη και φαρμακερή όμως στο 76' με τον Μπεργκ να κλέβει την μπάλα, να δίνει στον Κλωναρίδη και τον επιθετικό των πράσινων να κάνει τρομερή ενέργεια δίνοντας στον Λαγό ο οποίος από κοντά έκανε το τελικό 3-1 υπέρ του Παναθηναϊκού.
Μια φάση που έμελλε να είναι και η τελευταία στο ματς καθώς ένα γκολ που πέτυχε ο Μπεργκ στο 83΄σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ του Αμπέντ.

Ο MVP

Ο Κλωναρίδης μπήκε ως αλλαγή στην αναμέτρηση και είχε πολύ καλή παρουσία. Ήταν ο καλύτερος των πράσινων ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Μπεργκ.

Η απογοήτευση

Πολύ κακός από πλευράς Αστέρα Τρίπολης ο Σανκαρέ. Έχει χάσει όλες τις μονομαχίες από τους επιθετικούς των πράσινων.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου