ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα

Πήρε τον Σίλβα από την Μπενφίκα

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο 20χρονος Πορτογάλος κυνηγός, Σανσιντίνο Σίλβα, ο οποίος έχει καταγωγή από τη Γουϊνέα. Οι Πειραιώτες τον απέκτησαν από την Μπενφίκα.
Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Σανσιντίνο Σίλβα. Προϊόν των Ακαδημιών της Μπενφίκα, ο γεννημένος στις 5 Μαρτίου του 1994 και με καταγωγή από την Γουινέα κυνηγός θα φοράει τα ερυθρόλευκα από την νέα σεζόν.



Το συμβόλαιο του με τον σύλλογο της Λισσαβώνας ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα εξασφαλίζοντας την υπογραφή του, αφού η περίπτωση του είχε κινήσει το ενδιαφέρον και της Πόρτο.

Καλό του πόδι είναι το δεξί και αγωνίζεται κυρίως ως ακραίος κυνηγός ή δεύτερος επιθετικός, με βασικό του προσόν την ταχύτητα.

Προβιβάστηκε την φετινή σεζόν από την U-19 στην δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα, με την οποία αγωνίστηκε σε 7 ματς με απολογισμό 2 γκολ.

Ο Σίλβα αρχικά προορίζεται για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Ωστόσο το σίγουρο είναι πως θα περάσει και από το μικροσκόπιο του Μίτσελ προκειμένου ο Ισπανός τεχνικός να πάρει μια πρώτη γεύση από τις δυνατότητες του και να διαπιστώσει αν ο 20χρονος άσος μπορεί να σταθεί στην πρώτη ομάδα.

Ο 20χρονος επιθετικός, Σανσιντίνο Σίλβα, έχει παίξει σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έχει 2 ματς και 1 γκολ με την Κ-16, 29 συμμετοχές και 8 τέρματα με την Κ-17, 9 παιχνίδια και 5 γκολ με την Κ-18, ενώ στην Κ-19 έχει αγωνιστεί 8 φορές δίχως να σκοράρει.

Ο Σίλβα εν δράσει:



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου