ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Θα περιμένω τους άλλους μετόχους» ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΞΕΡΟΥΜΕ....ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ...

«Θα περιμένω τους άλλους μετόχους» ΝΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ....ΞΕΡΟΥΜΕ....ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ..

06/05/2011
«Θα περιμένω τους άλλους μετόχους»  
 
Στάση αναμονής αναμένεται να κρατήσει ο Παύλος Γιαννακόπουλος, αναφορικά με το θέμα της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου του Παναθηναϊκού. Μέσω της Sportday, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε ότι θα βάλει τα χρήματα που του αναλογούν βάσει ποσοστού, αρκεί να το κάνουν πρώτα οι υπόλοιποι.

Το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας περιμένουν όλοι στον Παναθηναϊκό, αφού τότε θα ανοίξει ο ειδικός λογαριασμός και θα φανούν πόσα χρήματα έχουν μπει για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας. Ο Αδαμάντιος Πολέμης βάζει τις 250.000 ευρώ που του αναλογούν, τα οποία ίσως να είναι και τα μόνα που θα μπουν στον ειδικό λογαριασμό, σε αντίθεση με τους Νίκα και Ξυλά που δεν θα συμμετέχουν. Από την άλλη πλευρά, ο Παύλος Γιαννακόπουλος τόνισε στην Sportday: «Εγώ θα βάλω το ποσό που μου αναλογεί, εφόσον βάλουν το ποσό που τους αναλογεί και οι άλλοι μέτοχοι» και πρόσθεσε αναφερόμενος στο πότε: «Θα περιμένω να δω τι θα κάνουν οι άλλοι και θ' αποφασίσω».

Τη στάση αναμονής του προέδρου της «πράσινης» ΚΑΕ έχει τονίσει ότι θα ακολουθήσει και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, αλλά και ο Νικόλας Πατέρας, με τον πρώτο να εμμένει στη θέση του να συμμετέχει ως μέτοχος του 30% και όχι του 54%. Οι αποφάσεις που θα κρίνουν την όλη κατάσταση, το πιθανότερο είναι να παρθούν στη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 17 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου