Μετά τον Κέβιν Μιραλάς και ο εκπρόσωπός του, Κριστόφ Ενροτέ με αρκετή δόση γκρίνιας βέβαια, φροντίζει να ρίξει γέφυρες προς τον Πειραιά δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι το ιδανικότερο για τον παίκτη θα ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του Βέλγου επιθετικού κλήθηκε από τη Sudpress ν' αναφερθεί στις διαπραγματεύσεις που είχε με τους «ερυθρόλευκους» και εξέφρασε τη δυσφορία του γιατί η αίθουσα στην οποία έγιναν οι συζητήσεις δεν είχε κλιματισμό, ενώ παρά το γεγονός ότι συζητούσαν για περίπου 5 ώρες δεν του έδωσαν τίποτα να φάει.

Αυτά φαίνεται ότι αποτελούν... πρώτη προτεραιότητα για τον Βέλγο μάνατζερ μια και όταν αναφέρθηκε στην ουσία, είπε αυτό ακριβώς που γνωρίζαμε. Ότι δηλαδή ο «δαίμονας» θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα φέρεται να έχει δηλώσει ότι τις επόμενες ημέρες ο παίκτης θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να μπει μία και καλή τέλος στα σενάρια.

«Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά ο Κέβιν ζήτησε να βρεθεί μία λύση. Γι’ αυτόν θα ήταν ιδανικό να συνεχίσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος στο Champions League», φέρεται να έχει πει ο Ενροτέ στη βελγική εφημερίδα.