ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έμειναν υποσχέσεις…

Έμειναν υποσχέσεις…

04/05/2011
Έμειναν υποσχέσεις…
Έντονη κριτική άσκησε ο Μανόλο Χιμένεθ στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω συνέντευξής του στο “Radio Marca”. Ο Ισπανός προπονητής αναφέρθηκε στις υποσχέσεις που του είχαν δοθεί για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, οι οποίες –όμως- έμειναν υποσχέσεις.

«Μου υποσχέθηκαν ότι θα έκαναν επτά μεταγραφές και στο τέλος ήρθε ένας δανεικός από τις ακαδημίες της Ρεάλ, ένας δανεικός από την Αγγλία (ο Μίτσελ) και ο Μπαχά... Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου δεν είναι καλή κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα από την πλευρά μου για να έρθουν αυτοί», τόνισε ο Μανόλο Χιμένεθ.
Πρόκειται για τη δεύτερη φορά που ανοικτά ο Ισπανός τεχνικός ασκεί κριτική στη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για το θέμα αυτό. Η πρώτη τοποθετείται χρονικά τον Ιανουάριο λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, με την Ένωση να μην έχει προχωρήσει σε καμία κίνηση ενίσχυσης.

Ο Χιμένεθ αποκάλυψε ότι εκτός από τις ενέργειες που έκανε για να πείσει τους παίκτες που ήρθαν ως δανεικοί είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις καλές σχέσεις που έχει με την Σεβίλλη και είχε ζητήσει δανεικούς παίκτες.

«Είχα ζητήσει τον δανεισμό παικτών από τη Σεβίλλη Β', αλλά ο Ντελ Νίδο (πρόεδρος της Σεβίλλης) και ο Μόντσι (τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης) θεώρησαν σωστό να μη φύγουν τον χειμώνα. Εγώ πιστεύω ότι θα γύριζαν βελτιωμένοι, αφού τους γνωρίζω και μαζί μου θα είχαν βελτιωθεί κι άλλο, όπως συνέβαινε και όταν ήμουν στις ακαδημίες της ομάδας», τόνισε.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω»
Ένα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε είναι και αυτό της παραμονής του… Ο Μανόλο Χιμένεθ μετέφερε τις όποιες εξελίξεις στη συνάντηση που θα έχει με τον πρόεδρο της ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω στην ΑΕΚ. Εχω υπογράψει για άλλο ένα χρόνο, αλλά δεν έχω αποφασίσει αν θα μείνω ή όχι. Θα δούμε τι θα γίνει στη συζήτηση που θα κάνω με τον πρόεδρο στο τέλος της χρονιάς», είπε και στη συνέχεια σχολίασε για τους παίκτες του…

«Είμαι πολύ περήφανος για όλους τους παίκτες μου, γιατί ξεπερνούν τους εαυτούς τους και καταφέρνουν περισσότερα από όσα μπορούν», κατέληξε.

Τέλος, ο Χιμένεθ σχολίασε για την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη.

«Οταν ήμουν στη Σεβίλλη, η ομάδα έμεινε εκτός της ζώνης του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο δύο αγωνιστικές και δεχόμουν κριτική, γιατί δεν παίρναμε το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα θεωρείται επιτυχία αν καταφέρει να μπει στο Γιουρόπα Λιγκ»…

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου