ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Η ξεκούραση του πολεμιστή

Η ξεκούραση του πολεμιστή


ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΤΙΜΑ…Για πολλούς ήταν η αποκάλυψη της φετινής σαιζόν για τον Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον Ντίμα Φιλίποφ, που κλίθηκε να κολυμπήσει στα βαθιά, μετά την αποχώρηση του Ζέκοφ και αυτός όχι μόνο δεν βούλιαξε, όχι μόνο βγήκε στην επιφάνεια, αλλά κατάφερε και να τερματίσει πρώτος και καλύτερος, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου.
Έτσι, ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για τον νεαρό πασαδόρο του Θρύλου, καθώς βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, προκειμένου να περάσει μερικές ημέρες με τα αγαπημένα του οικογενειακά πρόσωπα και να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της νέας σαιζόν.

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται και ο φετινός MVP του νταμπλούχου Ελλάδας, ο Ρολάντο Ντεσπέιν, ο οποίος ταξίδεψε, αρχικά για την Ιταλία, ενώ στην συνέχεια θα μεταβεί στο Κατάρ, προκειμένου να αγωνιστεί για ένα μήνα στο πρωτάθλημα της χώρας (και να γεμίσει και τις τσέπες του με ζεστό χρήμα)। Να θυμίσουμε πως το Κατάρ είναι ο αγαπημένος προορισμός αρκετών παικτών που τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους για το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς εκεί έχουν αγωνιστεί (για διάστημα 1 μήνα, όπως και ο Ντεσπέιν), τόσο ο Ιβάν Μίλκοβιτς, όσο και ο Αγκάμεζ του Παναθηναϊκού.
www.rednews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου